![]() |
Firmy produkujace nosniki (te podawane w atip)
Witam.
Tak sie zastanawialem, czy ktos moglby wypisac producentow nosnikow (nie chodzi mi o tych wypisanych na nadrukach tylko producentow matryc, czy jak to sie tam zwie w przypadku plytek) ktorych polecacie. Chodzi mi o to ze kupuje plytke powiedzmy w okolicy 1zl/szt wrzucam ja i odczytuje z atip producenta, i wiem czy to od razu cienizna czy cos co ujdzie (bo dobre za 1zl raczej wykluczam) ;). O ile wiem to partie plytek sa wypuszczane na nosnikach roznych firm i czasem jedne sa w miare a inne bee. Wiec jesli ktos potrafi zrobic taka liste i jest to mozliwe, to bylbym szczesliwy moc ja tutaj ujrzec ;) Pozdrawiam. |
nie wiem czy to ci cos pomoze
Ilość załączników: 1
ale kiedys mi sie kcialo, a teraz dodaje bardzo rzado nowe wpisy.
|
Witam :-)
Było juz o tym na forum... Z atnich płytek: zazwyczaj płytki od Ritec `a sa ok (o ile nagrywa sie z niewielka predkością to nie ma wpadek Nieźle wypadaja płytki od Moser Bayer India Znośne są od Digital Storage Technology ... |
Tak wiec chyba dobrze wnioskuje ze lepiej sie od plytek z CMC Magnetics trzymac z daleka?
Pozdrawiam |
Tayio Yuden !!
(ze względu na mój sentyment do VERBATIM PASTEL) |
Cytat:
ja tam unikam najpierw Digital Storage Technology a pozniej CMC choc na jednych i drugich sporo wypalilem i wsio chodzi pzdrwm Nikita_Bennet |
Cytat:
ja w pierwszej kolejnosci unikam Digital Storage Technology a dopiero pozniej CMC - choc duzo ich przepalilem i te z cmc nie sa takie zle pzdrwm Nikita_Bennet |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:22. |