![]() |
ClonyXXL nie działa ;(
Witam ;)
Zainstalowałem sobie ClonyXXL w wersji 2.0.1.4 Po instalacji ustawiłem sobie NAPĘD (sic!) Ponieważ mam DVD-ROM (F), CDRW (G) i napęd wirtualny Alcohol 120% (H) to teoretycznie powinieniem mieć możliwość ustawienia wszystkich tych trzech napedów ... tymzasem ClonyXXL 'widzi' tylko napęd H :buu: Ma ktoś jakiś pomysł jak to ruszyć ??? P.S. Dane sprzętu w SIGu :jezyk: Z góry dziękuje i pozdrawiam. |
Musisz zainstalowac sterowniki ASPI !!! 4.7.2!
|
Bylo o tym juz wielokrotnie na forum.
POSZUKAJ! |
Już dawno zainstalowałem ASPI, teraz przeinstalowałem i nadal widzi tylko napęd H ... klikam w OPCJE, następnie
USTAW CDROM to mogę ustawić tylko literę do wirtualnego napędu :buu: Do DVD i LiteOn'a nie mogę przyporządkować litery i Clony nie widzi innych napedów :( Gdy w opcjach kilkam 'następny naped' to wyskakuje okienko w którym muszę zatwierdzić lub zaniechać wprowadzone zmiany i ma ono taki wygląd: F= PUSTE POLE ! G= PUSTE POLE ! H= ustawiony napęd wirtualny ... POMOCY, ma ktoś jakiś pomysł :buu: ??? :idea: |
Cytat:
Ewentualnie, jeżeli posiadasz MOBA na VIA to pokombinuj z sterownikami 4in1 - czyli jak masz zainstalowane to jes odinstaluj, a jeżeli nie to odwrotnie. |
Cytat:
Tak to zostawić, czy jeszcze coś pokombinować ??? :idea: :jupi: |
WITAM :)
Cytat:
Jak by było cos nie tak to jest w pakiecie plik killAspi Pozdrawiam :) :) :) |
Cytat:
nie musi miec 4.7.2 to nie prawda... ja mam 4.6 i dziala znakomicie. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:51. |