![]() |
Zestaw głośnikowy
Powoli dorastam do kupna zestawu jak w temacie.
Moja muza pozwala na obsługę 5.1. Co mi polecicie, co ma najlepszy stosunek: cena/jakość? 8) |
Witam!
GŁOŚNIKI MAXXTRO GW CENA Głośniki Maxxtro 100W 29.- GENIUS GW CENA Głośniki Genius 120W 49.- Głośniki Genius 200W 65.- MINT GW CENA Głośnki Mint MSP-600 600W Subwoofer 85.- MediaTech GW CENA Głośnki MediaTech VIVACE 2.1 MT-330 500W (pilot) 95.- SAMSUNG GW CENA Głośnki Samsung 2200 59.- Głośnki Samsung 5100 (2+1) 165.- CRETIVE GW CENA Głośniki Creative INSPIRE 2400 (2+1) 185.- Głośniki Creative INSPIRE 4400 (4+1) 245.- Głośniki Creative INSPIRE 5100 (5+1) 275.- Głośniki Creative INSPIRE 6700 (6+1) 455.- GW - okres gwarancji podany w miesiącach (jeżeli pole jest puste gwarancja wynosi 12 miesięcy) Wszystkie ceny zawierają podatek VAT 22% www.arest.pl skler z Wrocka Nazwa AREST Computers Technology Adres 50-123 Wrocław, ul. Oławska 13 Telefony (071) 346-03-23, 343-69-11, 343-69-12 - serwis (071) 346-03-25 mail arest@arest.pl |
Dzięki Remix,
ale co jest z tego warte ceny? Oto jest pytanie. 8) |
Jak masz kupic glosniki z Creativa - a takie Ci polecam - to
skorzystaj ze sklepu EuropeCreative bo wychodzi o duzo duzo taniej!!! Zalezy jeszcze od tego ile chcesz na te glosniki wylozyc kasy??? |
Ilość załączników: 1
dosc dawno temu w MediaMarkcie porzadnie przyjzalem sie roznym zestawom glosnikowym i jeden naprawde mnie zachwycil, jesli chodzi o jakosc dzwieku. Dodam, ze byly tam rowniez zestawy Creativa i innych znanych producentow, ale to wlasnie Diamond zdecydowanie mial najlepsza jakosc dzwieku. Byl to zestaw dwuglosnikowy, wiec raczej nie to, co Cie interesuje, ale mozesz zwrocic uwage na te firme. Nie kupilem ich tylko dlatego, ze byly za drogie (prawie 200zl), ale jak zobaczylem kiedys przy okazji przegladania jakiegos starego pisma ich reklame, to zeskanowalem, zeby miec je w pamieci. Dolaczam obrazek, jest tam tez adres internetowy.
|
A jak tak naprawdę to czekam na opinie faktycznych użytkowników... 8)
|
Polecam Ci kupno głośników Creativ'a. Naprawdę bardzo dobrej jakości wydobywają dźwięk z siebie. Ja akurat korzystam z zestawu CREATIV'a 5.1 (5100) i jestem bardzo zadowolony. Znajomy ma zestaw MediaTech 5.1 i w porównaniu do wspomnianego CREATIV'a, to wydobywają z siebie dźwięk żałosnej jakości.
Wadą zestawu, który posiadam jest to, że po osiągnięciu wartości ok. 50% zakresu na potencjometrze, dźwięk jest już odczuwalnie zniekształcony. Aczkolwiek zapewniam Cię, że do wartości 50% mocy rzadko będziesz "dochodził"..... No chyba, że masz zamiar urządzać małe dyskoteki!:) Pozdrawiam |
Zgadzam się z przedmówcą...Creative Inspire 5100 są najrozsądniejszą propozycją z Twojej listy esem...8)
Mój sąsiad ma identyczne...i mu troszkę zazdroszczę...dzwięku ;) 8) |
sorry za ten potrojny post, ale mi sie wczoraj z forum takie cuda dzialy, ze szkoda gadac :(
|
Polecam 5100 bo sam takie mam, ale jakbym mial teraz kupowac to wzialbym 5300 ze wzgledu na mocniejszy sub woofer.
|
Jest jeszcze Logiteh Z-640 ale ponad 2x droższy od Creative...
Czy "skórka warta za wyprawkę"? 8) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
...jest to samsung... ...gra fajnie, malo kosztowal (200zl)... ...ogolnie jestem zadowolony... ...acha 3 sat. i sub... ...pozdr.... |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:55. |