![]() |
Dlaczego LG tak dlugo nagrywa ?
Mam dwa komputery i w obu nagrywarke LG GCE-8320B 32x10x40x
i komputery sa takie: 1. Windows XP z serwice pack 1 plyta ECS P6VAP celeron 466 dysk na tasmie z nagrywarka: Quantum fireball 20gb na drugiej tasmie: cdrom LG 52x 128mb ram 2. Windows 98 SE plyta ECE K7S5A AAthlon Xp 1700+ dwa dyski na jednej tasmie: samsung 30 gb segate 8 gb na drugiej tasmie: DVD i nagrywarka 128 mb ram I w obu przypadkach strasznie dlugo sie nagrywa na 1 kompie ok 10 min a na drugim ok 6min Wiem ze to juz bylo kilka razy na forum ale po pierwsze nic z tego nie moge wywnioskowac a po drugie kazdy przypadek jest inny Wiec bardzo prosze o pomoc, jakies sugestie jak te komputery powiniemlem poustawiac bo przeciez nie powinno byc tak, a ja nie wiem jak sie za to zabrac ??? |
bla bla bla... wlacz DMA.... ;-)
Pozdrawiam. |
A az taki glupi nie jestem DMA jest wlaczone na obydwo komputerach i nadal nic :(
|
Jak i czym nagrywasz...??? w locie czy z hdd...???
|
Nagrywam Nero, Winoncd, Clone itd
Oraz w locie i z HDD, we wszystkich przypadkach nagrywanie trwa za dlugo w porownaniu do znajomych. A nagrywarki na pewno sa dobre bo jedna kupilem w innym miescie i czasie niz druga wiec nie powinnienem trafic na taka ze tylko podpisana 32x |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:23. |