![]() |
:)
inst. przebiega oki ale wydaje mi się że po powinien system się zrestartować bo są nowe sterowniki a on nic ...zajżałem do menadzera zaraz po instal. i jest driver SCSI ale restartwywala ten driver a czasem nawet pokazuje nebioeski ekran z textem żebym se sprawdził ile mi miejsca zostało na twardym :D ( 35 giga ) wolnego
... Bez komentaża .,. myśle że w tym miejscu można zakończyc sprawe :) |
Re: Re: re deamon XP
Cytat:
STOP już mam :) |
Re: re DEAMON XP
Cytat:
to juz pisali i sie powtorze koniecznie ODINSTALUJ Deamona, calkowicie - z poziomiu Dodaj/Usun programy albo podczas instalacji Deamona daj Remove - zeby nic nie bylo po nim w systemie - opcja Update/Repair gowno daje jesli cos zostanie, to w Men. urz. recznie usun virtualny sterownik SCSI od Deamona i teraz instaluj u mnie taki sposob (nic nowego ;p ) rozwiazywal problem Pozdro. |
Cytat:
|
Wgrałem 3.32 ale to samo ...podejżewam że to jest wada twardego dysku a konkretnie kontrolera bo nic innego mi na myśl nie przychodzi
|
No fakt 4 max, ale pooki co uzywalem tylko 3 jednoczesnie jak wgrywalem Splinter Cell'a. Dla wiekszej ilosci mam VitualDrive choc w nim tez uzywam jednego, dwoch zwykle.
|
Cytat:
|
Witka.
No to cos dziwnego jest. Ja mam XP prof i Deamona v. 3.20 i progam hula jak zloto :) he he nic sie nie wiesza i virtuali robi ile (ja) chce. A gdzie mu do wersji 3.29 a co dopiero 3.32.... |
Odinstaluj, wyczyść rejestr, zainstaluj ponownie i daj znać.
Jak Ci winda ma znaleść bardziej odpowiedni sterownik od tego który oferuje Deamon? 8) |
re DEAMON XP
no i sie rypło w menadzerze widać że sterownik jest niedokładnie zainstalowany niestety XP nie chce lub nie może znaleźć stera do SCSI i RAID. Przeinstalowywanie nic nie daje
|
Cytat:
Z v.3.29 juz nie było problemu. Opisywałem to gdzieś na tym forum. Ciekawostka: po instalacji 3.29 i nastepnie deinstalacji i instalacji 3.23 problem nie występował. Miałem problemu z emulacją LaserLocka. 8) |
Cytat:
O ile wiem to daemon jest jak najbardziej kompatybilny z tym systemem. Natomiast co do calego problemu to nie wiem co tam narobiles. Bo u mnie i nie tylko swietnie dzialal. Odinstaluj,zainstaluj zobacz w menadzerze urzadzen czy wszystko jest ok. Nie wiem musisz pokombinowac. Ale sysetm nie ma tu nic do rzeczy. |
Re: re deamon XP
Cytat:
I co dalej? Zacznij od początku: odinstaluj i zainstaluj ponownie. 8) |
re deamon XP
hmm... teoretycznie zgadzam się z tobą niestety praktyka pokazuje że XP to jakas lipa bo DEAMON 3.29 jest raczej najnowszy a uruchomienie w zgodności z win 2000 też nic nie dało...
I co dalej? :( |
Niezupełnie, stary numer.
Użyj nowszego Deamona albo skorzystaj z opcji: uruchom w trybie zgodności: windows 2000. I po problemie. 8) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:29. |