Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Gangi Nowego Jorku (https://forum.cdrinfo.pl/f5/gangi-nowego-jorku-19547/)

Zelea 12.04.2003 22:02

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)
a to mnie taka naszla kurcze refleksja ;) 8)

ale spoko, jak ma sie czas i co ogladac to czemu nie :)

mialem jedno i drugie pomijajac fakt ze chodzilem normalnie do szkoly :) hehe ^_^

andrzejj9 12.04.2003 21:53

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
co znaczy "auć" hehe ;p || ^_^ 8)
a to mnie taka naszla kurcze refleksja ;) 8)

ale spoko, jak ma sie czas i co ogladac to czemu nie :)

Zelea 12.04.2003 21:43

Cytat:

auć ;) ;p ||
co znaczy "auć" hehe ;p || ^_^ 8)

andrzejj9 12.04.2003 21:19

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
jak bylem w szczycie wlasnego maniactwa jesli chodzi o ogladanie filmow ogladalem nawet i po 8 w ciagu jednego dnia :) ;p || hehe
.........ale te czasy minely.....

auć ;) ;p ||

Zelea 12.04.2003 18:28

Cytat:

a ja napisalem godzin? chodzilo mi o filmy wiec w sumie wyszlo nam podobnie ;) Dla mnie i tak za duzo :)
jak bylem w szczycie wlasnego maniactwa jesli chodzi o ogladanie filmow ogladalem nawet i po 8 w ciagu jednego dnia :) ;p || hehe
.........ale te czasy minely.....

andrzejj9 12.04.2003 18:19

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
ja teraz zrobilem tak iz ilosc dni czyli 18 miesiecy = 540 dni i ilosc filmow czyli 1679 i teraz podzielilem filmy przez dni i wyszlo mi ze aby obejrzec w ciagu 18 miesiecy tyle filmow trzeba ogladac 3 filmy dziennie....;p
a ja napisalem godzin? chodzilo mi o filmy wiec w sumie wyszlo nam podobnie ;) Dla mnie i tak za duzo :)

mapsajm 12.04.2003 14:07

Cytat:

Weron napisa***322;(a)
[...]
Za to najlepszym filmem polskim jest bez watpienia MIS. :)

:cisza: sexmisja!!! sexmisja!!! :cisza:

a gangi... gangi to gangi. kiedyś był nawet taki serial - "świat według gangich"...

Remix 12.04.2003 12:35

Re: Re: Re: Gangi Nowego Jorku

Cytat:

Maciej napisa***322;(a)
A ja własnie dostałem w wersji .avi ;) i jutro ocenię film z mojego punktu widzenia ...:)
Witam!

niestety niektore sceny np. pierwsza scena walki robia wrazenie dopiero jak sie siedzi w kinie. wiesz... duzy ekran, dzwiek, klimat

Maciej 12.04.2003 08:01

Re: Re: Gangi Nowego Jorku

Cytat:

BD napisa***322;(a)
wlasnie wrocilem z kina - Gangi sa OK i widac kto je robil ...
A ja własnie dostałem w wersji .avi ;) i jutro ocenię film z mojego punktu widzenia ...:)

BD 12.04.2003 00:09

Re: Gangi Nowego Jorku

Cytat:

remix napisa***322;(a)
Witam!

bylem w sobote na tym filmie i musze przyznac, ze to dobry filmik.

wlasnie wrocilem z kina - Gangi sa OK i widac kto je robil ...

Zelea 11.04.2003 21:34

Cytat:

przemas napisa***322;(a)
@weron
nie znałem prawdziwej historii która była opisana w filmie dług, gdy go oglądałem po raz pierwszy. to spotegowało wrażenia. ale i tak uważam że to w jaki sposób odebrałem ten film jest głównie spowodowane tym jaki to jest film. to jak go nakręcono. bo mogła z tego wyjść szmira, kaszan. a jednak jest inaczej. film nie musi traktować o czymś niesamowitym, wyjątkowym, niepowtarzalnym, tak niesamowitym jak historia długu, aby był godny uwagi.

a długowi daleko do przeciętności.

fakt jest faktem DLUG TO DLUGO nie powtarzaly i nieprzecietny :) hehe zgadzam siem film jest jak najbardziej OKEJ :) :spoko: :jezyk:

przemas 11.04.2003 20:13

@weron
nie znałem prawdziwej historii która była opisana w filmie dług, gdy go oglądałem po raz pierwszy. to spotegowało wrażenia. ale i tak uważam że to w jaki sposób odebrałem ten film jest głównie spowodowane tym jaki to jest film. to jak go nakręcono. bo mogła z tego wyjść szmira, kaszan. a jednak jest inaczej. film nie musi traktować o czymś niesamowitym, wyjątkowym, niepowtarzalnym, tak niesamowitym jak historia długu, aby był godny uwagi.

a długowi daleko do przeciętności.

Weron 11.04.2003 19:52

Nie zebym sie czepial w koncu kazdy ma inny gust ale dlug naprawde jest filmem przecietnym.
Poza historia prawdziwa nic nie wnosi ;P
Za to najlepszym filmem polskim jest bez watpienia MIS. :)

Zelea 11.04.2003 19:43

Cytat:

przemas napisa***322;(a)
drążąc temat brzuszki: widziałeś może igraszki losu [serendipity] ??
ja widzialem igraszki losu fajny film :) przyznam podobal mi siem bardzo ja takze bardzo lubuje sie w takich filmach i wogule kocham filmy a zwlaszcza komedie a tez bardzo romantyczne to jest cos pieknego KOCHAM JE !!! mogem to powiedziec z cala odpowiedzialnoscia tego slowa :) hehe

przemas 11.04.2003 19:23

drążąc temat brzuszki: widziałeś może igraszki losu [serendipity] ??

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:24.