![]() |
Nol, mordeczko ty moja! Ty żyjesz :D :jupi:
|
Trochę poniewczasie, ale również wszystkiego dobrego :) Grzeniu jak zwykle znalazł drogę do parku dinozaurów. :D
|
Cytat:
:kolejka: |
Ilość załączników: 1
To podzielmy się jajkiem.
|
Rownież święta pracujące;)
Wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji świąt :) |
Najlepszego wszystkim! Dla mnie to dość nietypowe Święta, bo poza domem i w dodatku pracujące, ale na szczęście nie samotne, więc nie ma co narzekać. Brzuszki, miło znowu poczytać! :piwo:
|
Wszystkiego najlepszego, Drodzy ;)
Ja to się szczególnie cieszę, bo należę do tych zacofańców, co to wierzą, że te życzenia pochodzą z czegoś innego niż z okazji nadejścia wiosny :P |
Wszystkiego świątecznego :)
|
a ja mam dwie swoje kotki i kocura gościa - jaja,Panie wielkanocne :)
|
Gruby kot przylazł przedwczoraj na kolana, na mizianie, mruczał pięknie, zacząłem mu opowiadać jaki z niego wspaniały pasztet będzie, przestał mruczeć, zaczął warczeć, uszy po sobie, i niech mi ktoś powie, że głupi zwierz nie rozumie. ||
Radosnych Świąt Wielkiej Nocy życzę wszystkim. :) |
Żurek na białej kiełbasie w tym roku będzie w chlebie.
|
No to wesołego jajka. :)
|
Normalnie nie mogłem, jak znalazłem ten Wielkanocny temat. Są inne...ale ta obsada kręci łezkę w oku.
Wszystkim wszystkiego wielkanocnego w te święta życzę. Jedzmy, pijmy i popuszczajmy pasa :spoko: :D A w poniedziałek lania wodą, a nie nacierania śniegiem, jak niektóre meteorologii twierdzą, życzę. PS Uważajcie, żeby wam zajączki nie pogniotły jajek. |
no to najwyższy czas / wychodzi jeszcze ta gazetka? bo dobra była (JKM fajnie pisze ), feniks zresztą też fajny był , a padł jak pies Pluto ;(/
złozyć wszystkim życzonka świąteczne czyli .... jak to miało iść ? a.. mokrego baranka, słodkiego lejka i mokrego jajka / kolejność przypadkowo nieprzypadkowa czy jakoś tak/ pozdro ps to tak na wszelki wypadek juz dziś zapodaję bo mógłbym zapomnieć ;) |
Ja zyczę wszystkim wszystkiego najlepszego. :) Postu nie czytałem, bo nie maiłem czasu:).
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:11. |