![]() |
Dysany od Prodisca??
kupilem te dysany 48x i sie troche
zdziwilem bo sa od prodisca czyli generalnie to ten sam nosnik co akoss black, czarne samsungi i inne takie - ciekaw jestem jak to dziala. Zapach maja nieprzyjemny |
Hej!
A jaki smak? ^_^ Sorki, ale jak zobaczylem to o zapachu to niemoglem sie powstrzymac ;-) Pozdrawiam PS: ATIP: 97m 15s 17f Disc Manufacturer: Ritek Co. Reflective layer: Dye (Short strategy; e.g. Phthalocyanine) Media type: CD-Recordable Recording Speeds: min. unknown - max. unknown nominal Capacity: 702.83MB (79m 59s 74f / LBA: 359849) Tak u mnie wyglada stary dysan black 1-16X. |
Witam !
Przed chwileczka wypalałem takiego i no problem ;) |
Ilość załączników: 1
no to ja wypalilem i od razu stestowalem
Kprobe i jest bardzo dobrze! Aha to jest muzyka wypalona z predkoscia 8x na ltr 24102b. Ja zawsze wypalam tak wolno bo glownie jest to muzyka:) |
zapomnialem dodac, ze te Dysany kupilem
w Media Markt - 14zeta za szpindelek 10szt. Nawety ladnie brzmi z nich audio, ciekawe jak z trwaloscia:cool: Mam na dzieje, ze Dysan to dysan:) |
Ilość załączników: 1
A u mnie tak to wygląda (Dysan Black x40)
1,90 slimy :) |
DYSAN
Ja tez je wypalalem i jestem bardzo zadawolony. A na gieldzie w Katowicach sa 25 szt. po 29zl....
|
a ja kupowałem na giełdzie za Stodołą w Warszawie pudełko 100 szt za 85 złociszy, ale sie skonczyły :( potem były juz tylko w pudełkach po 50 sztuk. a dawno [miesiąc] nie byłem więc nie wiem jak jest teraz.
ogólnie dobrze sie na nich pali, czasem miewają kropki widoczne od spodu, blisko krawędzi, tak 1 na 200 sztuk :) wtedy nagrywam coś co nie "sięga" do kropki :D po, mj |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:20. |