![]() |
WinXP
Mam takie jedno pytanko..... Jak można złamać hasło admina w windozie XP !?
KarolluZ |
Re: WinXP
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?threadid=19451 P.S. Nawet gleboko szukac nie trzeba... |
Re: WinXP
Cytat:
...w tym "szukaj"... ...ja rowniez na poczatku nie szukalem tylko pytalem... ...to chyba juz tak jest z ta ludzka mentalnoscia... PS. dwa posty nizej masz odpowiedz :P ... ...pozdr... |
THX
dzięki za odpowiedź..... wszedłem na podanego linka.... i.... trochę się zdziwiłem, bo nie wiem do czego jest wspomniany tam SysLinux !? Co on ma wspólnego z WinXP !? Czy ktoś może mi to wyjaśnić !?
|
Re: THX
Cytat:
|
w sumie zrobiłem tą dyskietkę startową poleceniem syslinux.com a: i zrobił mi się dysk startowy. Tylko, że jak odpalam kompa z tej dyskietki to podaje mi, że nie mam jądra systemu [chodzi zapewne o jąro linuksowe]. Cóż mam zrobić !?
Ale czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć co wspólnego ma WindowsXP z linuksem !? |
Ha, ha!!!
Ja odkryłem jak z poziomu Win-a zresetować hasło admina!!! |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
O to i sposób... w Win XP
Panel sterowania -> Narzedzia administracyjne -> Zarządzanie komputerem -> Resztę pokazuję na obrazku... Ustawianie hasła resetuje hasło!!! Jakby co piszcie do mnie na maila: kraluk@poczta.onet.pl |
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Założe się,że w momencie zmiany hasła zalogowany jestes jako ADMINISTRATOR, lub user z prawami ADMINISTRATORA. |
Cytat:
Ale hasło resetuje... ;) Hakerem nie jestem... :) |
Cytat:
Zaloguj się jako "gość" i spróbuj zmienić date :-)o hasłach nie wspomne:-) |
Cytat:
Jeśli zapomniałeś hasło, a nie chce Ci się używać SysLinux-a, można zrobić tak jak ja opisałem... PS. Taki jest temat postu... ;) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:08. |