![]() |
Prosze o pomoc - osoby z okolic Świdnicy
Na allegro kupiłem od kolesia o nicku abrakadabrakm 2 telefony za 1000zł.
Miał 50 pozytywnych komentarzy i 0 negatywnych więc zaufałem mu i wpłaciłem okrągłą sumke na konto. Do dziś (kasa poszła 17 lutego) nie dostałem telefonów. Jeśli ktoś mieszka w Świdnicy lub okolicach prosze o kontakt. Jego firma nazywa sie ACOM Przedsiębiorstow informatyczne. Personaliów nie chcę wywalać na forum. Chodzi mi jedynie o potwierdzenie istnienia takiej firmy i osoby żeby móc wyegzekwować zwrot gotówki. Damian |
Re: Prosze o pomoc - osoby z okolic Świdnicy
Cytat:
...glupia sprawa, nie masz do niego telefonu ???... ...moze najpierw zadzwon... ...pozdr... ps. ze wzgledu na brak akceptacji moich kropek(...) od przyszleko postu bede uzywal kresek ( | | | ) ...pozdr.... |
Cytat:
www.prosektorium.com.pl:cisza: |
no tak jego nazwa też coś mówi "abrakadabrakm" hee...
|
Cytat:
|
:) :) :)
Allegro całą sprawę juz zna! Polecono mi złożyc doniesienie na policję, bo ich możliwości ograniczają się do zablokowania konta i mailowego upomnienia!!! Telefonów juz koles nie odbiera(cały cxzas wyłączony) Na maile nie odpowiada, na smsy i ggadu tez nie. Przed wpłata kasy i kilka dni po był dostępny bez problemu przez komórkę i mail... skorzystam z www.odzysk.długów.pl i sam pójdę siedzieć za .... Ale racja trudna sprawa...No risk...no fun:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:46. |