![]() |
Witam
Wielkie dzieki (juz sie poddaje) Pozdrawiam Nokia:jupi: |
to może zauważ że to co czytasz za pomocą OE to nie jest forum cdrinfo tylko grupa dyskusyjna cdrinfo / są na ten sam temat ale i posty i osoby są inne w wiekszosci/
ja juzCi pisąłem to co chcesz zrobić jest fizycznie niemozliwe a jako czytnik aa grup dyskusujnych zamiast OE to lepiej poszukaj czegoś co delimeter poprawinei ustawia i takie tam :) albo pobaw się poprawkami co zaieniają OE w nirmalny czytnik /noworyta, xnews i takie tam ;)/ |
Witam
Na outlooku super to dziala,tak samo jak bys czytal poczte E-mail -przeczytane sa odznaczone a nieprzeczytane -wiadomo Mozna za jednym razem sciagnac cale archiwum,najnowsze,tylko tematy postow. Nie musisz sciagac co chwile nowych postow OE zrobi to automatycznie!:idea: Tylko mnie interesuje adres serwera "NEWS" na ktorym jest to forum.:buu: Pozdrawiam Nokia :czytaj: |
tego forum /zreszta zadnego / na outlooku nie przeczytasz ale grupę usenetową cdrinfo tak :)
pozdro ps tylko dobrze ustaw tego outlooka |
sam pomysl mi sie podoba, ale watpie, czy mozna go zrealizowac. Zreszta nawet jesli, to kazdego dnia na forum poruszanych jest tyle tematow i umieszczanych tyle odpowiedzi, ze nie chcialbym tego wszystkiego caly czas sciagac. Juz wole robic tak, jak teraz - wejsc na net, pootwierac strony, przejzec je w offline i ewentualnie wejsc na internet jeszcze raz, zeby odpowiedziec. Nie jest to przyjemne, ale chyba najbardziej ekonomiczne wyjscie, poki co.
|
Forum na Outlook'u ?
Witam
Moze ktos wie jak skonfigurowac OE zeby na nim czytac posty z tego forum ? Jest to znacznie wygodniejsze (dla mnie) , niestety polaczenie modemowe jest strasznie wolne . Poza tym same posty OE sciagnie szybciej niz czekanie na dany post w IE. Prosze o pomoc Pozdrawiam Marcin :jupi: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:47. |