![]() |
WinOnCd 5.0 - Pliki MP3 ?? - Spolszczenie -SZUKAM
Witam !!
Poniewaz FTP jest nie czynne, i nie wiadomo kiedy bedzie :( , prosze o kontakt na GG 20005, osobe posiadajaca spolszczenie do wersji 5.0 WinOnCd, ktora byla by tak uprzejma i mi przeslal w/w na maila. Dwa - czy udalo sie komus nagrac tym programem pliki MP3, w taki sposob by na stacjonarnym DVD dzialalo interaktywne menu ?? Ja zrobilem wszytkie ikonki,podpisy,ladnie to wygladalo w programie, ale jak nagralem na plytke i odtawrzalem , niestety, odczytywal, pokazal, tylko stanadrtowe katalogi.Bez menu. Czy cos zle zrobilem ?? Gdy robilem foto album tym programem, ,wyszlo z menu ok. Prosze o podpowiedz |
Re: WinOnCd 5.0 - Pliki MP3 ?? - Spolszczenie -SZUKAM
Cytat:
Co do drugiego pytania: tworzony w WinOnCd album mp3 posiada interfejs w standardzie HTML i za cholere nie będzie obsługiwany przez stacjonarny odtwarzacz DVD (no chyba że taki kiedyś wymyślą). Odtwarzacze DVD do obsługi mp3 posiadają własne, wbudowane menu i nic tego faktu nie zmieni. Interfejs HTML w tym przypadku jest tylko przydatny przy odtwarzaniu plików mp3 za pomocą komputerowego napędu i odpowiedniego playera, choćby f-my Roxio. Album foto to już inna bajka - tworzony jest przy pomocy standardu VCD lub SVCD i jedną z jego opcji jest tworzenie menu w odpowiednim formacie i układzie. W WinOnCD struktura menu Photoalbum tworzona jest automatycznie i jest widoczna podczas odczytu w stacjonarnym DVD. Dla potrzeb komputera pokaz slajdów odbywa się w wersji HTML. |
Re: Re: WinOnCd 5.0 - Pliki MP3 ?? - Spolszczenie -SZUKAM
Bardzo dziekuje za tak wyczerpujace rozjasnienie zagadnienia. Nie spodziewalem sie do tego tak fachowego , a zarazem naprawde zrozumialego wyjasnienia. Jeszcze raz dzieki :)
PS: Prosze odezwij sie na GG do mnie bo mail mi od Ciebie odbija :( |
Re: Re: Re: WinOnCd 5.0 - Pliki MP3 ?? - Spolszczenie -SZUKAM
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:39. |