![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
gora kiwa glowa ze zrozumieniem...
choc klac nie musisz chyba trzeba bedzie zrobic dla 'zielonych' taki WIELKI MRUGAJACY baner do FAQ... albo poswiecic trzy strony forum na 'galerie' czyli najczesciej zadawane pytania... bo pytanie o overburning jest codziennie |
Cytat:
|
I ustawić na pieprzoną jedną sesję. Jeszcze jeden taki topic i mnie szlag trafi. Nie pytajcie dlaczego.
|
żeby wypalić overburningiem musisz zamknąć kreatora
|
Zawsze tak jest.
Wtedy tylko potwierdasz i dalej powinien juz zaczynac sie proces nagrywania :) |
Wszystko ustawione a on dalej że nośnik za mały.
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale i tak napisalem o aktywowaniu overburningu :P |
Cytat:
|
Re: Problem z 99 min
Cytat:
2. Bierzesz Plik->Preferencje 3. Zakladka Ustawienia zaawansowane i zaznaczasz "Zezwalaj na overburning, ble, ble, ble", mozesz wpisac dlugosc plytki 4. Reszte robisz normalnie, ale wybierasz metode zapisu DAO (Disc at Once). 5. To by bylo na tyle... Pozdra. Jakby co, to pisz. |
Standard plyt 99 minutowych okresla ~870MB wiec mozliwe ze moze ci nie wejsc. Ja nagrywalem na 99 minutowa esperanze 875MB,na ktora powinno wejsc 876MB (wg. testow na cdrinfo), ale niestety nie udalo sie :(
Poza tym, czy masz wlaczony overburning w nero i jaki masz maksymalny czas ustawiony ??? |
Problem z 99 min
Mam liteona 48246s .Jestem z niego zadowolony.Do dzisiaj.Chciałem nagrać plytke z filmem na 875mb plytce w nero.A on mi że nośnik jest zamały(film zajmuje 760mb)Co zrobić bo nagrywara niby obsługuje takie plytki.:buu:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:44. |