Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Microsoft Office Keyboard czy Logitech Internet Navigator-twardy orzech do zgryzienia (https://forum.cdrinfo.pl/f5/microsoft-office-keyboard-czy-logitech-internet-navigator-twardy-orzech-zgryzienia-19756/)

BD 12.04.2003 00:12

a ja oddalem swojego MS Natural Keyboard w zamian za stara klawiature CHICONY bez klawiszy dla Windows z duza spacja i shiftami

i bardzo sie ciesze z tego powodu ...

a tak powaznie to MS robi dobre klawiatury - solidna, jednak wybralbym Logitecha bo to klasa sama w sobie ...

RiT2 11.04.2003 20:31

Rzucaj moneta!!! Przy jednym kompie mam Microsoft Keyboard, przy drugim Logitech. Nie wiem co Tobie doradzic. Obydwie sa spoko!

kraluk 11.04.2003 18:08

Miałem pzrez jakiś czas MS-a, nawet dobry był...
Ale ja wolę LOGITECHA!!! ;)

mati1700 11.04.2003 18:07

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
bierz Logitech'a - jest solidny, sparadzony i dobry, Szajsosoft -->> :blee: :ysz: :blee: klawiatury oni robia takie same jak systemy ;p :D :D :D
No nie jush lekkie przegięcie.Ja miałem Microsoft Office Keyboard jeszcze przed premierąw Europie i jestem naprawde baaardzo zadowolony.Wszystko dziala jak nalezy.Ma wiele dodatkowych funkcji.Jest po prostu ok.CZujęże ta klawiatura była warta te 50$.Co do logitech.Hmmm moim zdaniem to tesh spoko klawiaturqa ,ale osobiście wybrałbym Microsoft.Może dlatego ,że logitech w moim mniemaniu prezentuje nieco gorszą jakość szczególnie klawiatur ;) W każdym razie decyzja należy do Snipera

ZbigNieff 11.04.2003 17:16

+++LeWaP+++ - dzieki ze o mnie pamietasz...

Ale dobrze mowisz... Logitech na prezydenta...
Ja chetnie sprzedalbym swoja ze wzgledu na to ze kupilem czarna
obudowe i monitor i za bardzo mi nie pasuje - mysz tez mam szara...
Mimo tego ze klawiatura jest na kablu (i kosztuje 150zl) to naprawde
nie zaluje zakupu... Mam ja jakos 2-gi rok i nie nazekam a kazdy kto
do mnie przychodzi mowi ze bomba - oczywiscie jak chwile poklika,
chociaz sam wyglad zewnetrzny robi niezle wrazenie...

P.S. Nie chce ktos kupic??? Lub zamienic na czarna za doplata z mojej strony??? ;p

+++LeWaP+++ 11.04.2003 16:38

ja mam logitech i. nav. i wiem że zbignieff ma też

ja sobie te klawisze chwalę

teraz wyszła taka fajna wersja czarna ze srebrnymi elementami

ms też robi porządne klawiatury i myszki...

ale ms jest od softwareu ;) a logitech od hardwareu ;)

Pawel_k 11.04.2003 16:36

bierz Logitech'a - jest solidny, sparadzony i dobry, Szajsosoft -->> :blee: :ysz: :blee: klawiatury oni robia takie same jak systemy ;p :D :D :D

S_N_I_P_E_R 11.04.2003 16:15

Microsoft Office Keyboard czy Logitech Internet Navigator-twardy orzech do zgryzienia

Mam do wydania na klawiature 150 zł. Zastanawiam się nad Microsoft Office Keyboard i Logitech Internet Navigator. Która lepsza ? Co polecacie ? Ma ktoś z Was może takie klawisze ? Piszcie jak Wam się na nich pracuje i co o nich sądzicie. Czekam na Wasze opinie :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:08.