![]() |
napewno nie bede za 3,70 jak ktos sugerowal tylko 3,00 :)
|
Re: na giełdzie we Wroclawiu
Cytat:
|
na giełdzie we Wroclawiu
tez tych plytek nie ma. wiec jak ktos sie chce wybrac aby je kupic to nie ma po co. Za to są Verbatimy ultraspeed 24x - nie wiem po ile bo moja nagrywarka tylko 12xRW
JerzyR |
300 plyt za prawie 4 zeta to IMHO lekka przesada ale jak kogos stac . . . :chytry:
|
wlasnie kiedy te plyty wkoncu beda w dostepne???!!kupuje odrazu 300 moze szpule tez beda :) wszystkie plyty z mp3 przekopiuje na te i jak to bedzie wygladac wypasnie!
|
Jeżeli komuś nie zależy na tatuażach, to polecam płyty Plextor. :) Powinny być tańsze, a równie dobre (TY).8)
|
Właśnie wróciłem z warszawskiej giełdy - nie ma jeszcze tych płyt.
|
!!!witam!!!
Powiem wam tylko tyle na plytkach TDK(przezrucam sie na nie), na opakowanu jest taka ladna reka, a na tych Verbatimach taka stara zmarszczeona:D nigdy bym nie kupil takiej plytki:D :D :jezyk: ........ |
Ale bajerna płytka! Też pewnie sobie kupię... A wyższa cena? O ile pamiętam, w cenę płyt CD Audio wkalkulowana jest jakaś danina za potencjalne naruszanie praw autorskich dla ZAIKSU czy też jego amerykańskiego odpowiednika... tu i ówdzie wpadli na pomysł, żeby takim haraczem obłożyć też czyste taśmy audio i wideo... tak na wszelki wypadek...
|
Cytat:
Zapowiadane RW 24x maja sie dobrze i mozna je bez problemu nabyc;) Verbatim CDRW 700MB x24 Pozdro |
Cytat:
|
Zgadzam się z tą ceną to przegięcie. Może badają rynek nie będzie popytu ceny polecą. Choć muszę przyznać że jednak zapowiada się na ciekawą płytkę. A jeżeli idzie o tatuaże.
A a gdzie są zapowiadane RW x24?! |
wzne jest to, ze to metal azo. moja uwage zwrocilo tez jewel case, bo nie cierpie slimow. cena jest jednak przegieta.
|
Jak faktycznie będą kosztować powyżej 3 zł, to sobie daruje.
Nie tylko wygląd jest wazny. PS. Te Verbatimy wyglądają jak single Tonpressu tylko bardziej kolorowe.:) |
Moim skromnym zdaniem to lekko przesadzają z tym 3,70 , ponieważ koszt produkcji takiej płyty (jak zresztą prawie każdej innej) zamyka się w okolicach 10 gr. :smutny: - No coż za nowinke przyjdzie nam słono zapłacić, a jak dojdą do tego wahania walut to przejdzie 4 zeta. Podejrzewam jednak, że obniża cenę w przeciągu 2-3 miechów, jak ludzie zobaczą że to właściwie jakościowo taki Dysan Black tylko 2 razy droższy bo ma fikuśny wygląd.
PS. Jak tylko wejdą to od razu sobie kupie jedną nawet jakby kosztowała dyszkę :) , ale na dluższą metę nie będę ich używał chyba że cena spadnie do okolicy 2 zł. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:35. |