![]() |
Szukam tytulu i wykonawcy załączonego kawałka :-))
Ilość załączników: 1
Witam !
Włąsnie zacząłem sie bawic z Mp3 tag Tools i wpisuje co trzeba do kazdej MP3 - mam jeden kawałek który dostałem jako totalny no name i licze ze moze ktos z Was bedzie znał wykonawce i tytuł tego utworu ;) PS: Mozliwe ze tytuł to "Show Me Your Love" bo ten motyw sie w tym utworze cały czas przewija;) |
Życzę powodzenia w "tagowaniu". Sam ostatnio powpisywałem tagi w około 8000 MP3. Według mnie najlepszy program do tego to TagGenerator 4.5. Pobiera on nazwę pliku i na jej podstawie uzupełnia tagi. Wystarczy tylko że wklepiemy nazwy plików a reszta to pestka;)
A utworek to: Robin S. - Show Me Love (DJ Tonka Club Mix) |
kurcze widze ze lipek 16 mnie ubiegl :P hehe bo wlasnie musialem potwierdzic swoje przypuszczenia i juz mialem wpisywac kiedys pomyslalem ze jeszcze odswieze okno i okazalo sie ze juz jest odpowiedz :P hehe no coz trudno :P
Robin S - Show me love 2002 (DJ Tonka Club Mix) ;p |
Jush ściągnąłem.Swoją drogą powinniście zamieszczać więcej tytułów takich siajnych pioseneczek :D
|
Cytat:
|
Witam !
Thx boyzzzz ;) - co do wypasów to czasami postaram sie coś zasugerować ;) |
Cytat:
DJ DEAN - Ballanation Episode II |
Można ten no name w zipie dostać????
|
Cytat:
Cały chcesz ?? - to podzele rarem i Ci wysle ??;) |
Cytat:
|
Cytat:
ok podziele outlookiem ----------------- Albo czekaj - samorozpakowujace w rar moze bedzie działac jakby co to wysle inaczej;) |
Cytat:
Moze cos wiecej, jakis link, waga ?? Trudny jest - napisz cos wiecej. |
Cytat:
No i jest link do wersji 4.7 http://mp3.wp.pl/p/informacje/njus/205989.html Tylko czyba ta wersja jest shareware 4.5 mam free |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:55. |