![]() |
Akoss 800Mb/90min a Teac W524E
Staram sie wypalic w Nero 5.5.9.9 na tej plytce ok 780MB danych. Niestety nie idzie ... :(
Wlaczylem overburning w Nero, tam ustawilem na 99 itd, przesunalem nawet granice paskow z 700 na ponad 800. Kreator/Wizard w pasku pomocy nie jest zaznaczony. Nagrywam w DAO. wlaczam nagrywanie pojawia sie okienko czy chce zastosowac overburn - zgadzam sie, rusza..... i nic sie nie dzieje. Po ok. 7 minutach nero wykonuje blad :)Aha dioda dysku caly czas swieci na czerwono natomiast nagrywara stoi. Probowalem przetestowac overburn w Nero Cd speed i poprzez Feurio ale dzieje sie to samo - nawet nie zaczyna krecic plyty. Plyta nie jest tez rozpoznawana - nie wiem jaki producent itp. Jest to moje pierwsze podejscie do overburningu a nie mam w tej chwili innych plyt 800MB by sprawdzic. Do tej pory najmniejszych problemow z nagrywarka nie mialem. Gdzie moze lezec przyczyna? Pozdrawiam Onmagarol |
Mysle ze to plytka jest do kitu, w ogole moim zdaniem akossy to jedne z najgorszych plyt obecnie. Mam taka nagrywarke i nagralem na takim samym akossie film (ok 750MB), nagral sie bez problemu ale juz z jego odczytem sa klopoty. Mozliwe ze to nagrywarka ma klopoty z odczytem takich plyt choc powinna je czytac, albo te akossy to szajs. Sprobuj nagrac to na innej plytce bo nagrywarka na pewno nagrywa takie plyty.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:22. |