Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Katedra (https://forum.cdrinfo.pl/f5/katedra-19804/)

JacoM 25.04.2003 17:59

Filmiki

Oprócz tych powyzszych Krotkometrazowcow widziałem jeszcze nominowany "Mike's new car" czy jakos tak to taki krotki dodatek do Monsters Inc. Całkiem fajne Wrazenie robi futro Sully'ego . Podobno kazdy włos był animowany osobno . Co by nie mówił o nich to i tak Katedra jest największa. Jeszcze jedno kto widział Spirited Away ? To dostało Oscara w kategorii długometrażowej. Mnie sie podobało ma całkiem zakręcony klimat , ale polecam, wciąga jak holera.

CIAPEK 25.04.2003 16:46

Hej!

Ściągnąłem sobie z ciekawości "The Chubbchubbs" :). I musze powiedzieć, że nie jest taki zły jak pisaliście, że: badziewie, idiotyzm...itp. Bajka to bajka wiadomo, ale w czasie oglądania buźka mi się śmiała. Technika i efekty też są tam na swoim poziomie.

Ale!:blee: Ta fabuła to troche porażka.

Po obejrzeniu porównałem sobie wrażenia z tych dwóch....i przyznam, że "Katedra" bardziej utkwiła mi w pamięci i zaskoczyła swym całokształtem.:spoko:

ZbigNieff 25.04.2003 16:15

Wczoraj wkoncu sciaglem Katedre (z Kazyy) i musze powiedziec ze jest
niezly... ciekawa jest fabula, ale szkoda ze taki krotki...

Jesli ktokolwiek nie ogladal to POLECAM... filmik jest WART uwagi...

CIAPEK 25.04.2003 13:58

Cytat:

jasut napisa***322;(a)
Z Kazy zassało się bardzo ładnie. :glaszcze:
ja też Kaazą ssałem i mam (no fajne, fajne :) ).

A o Ośle to tak tylko napisałem bo jestem ciekaw czy innym też tak nawala.
:3msie:

jasut 24.04.2003 23:36

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
Ten Osioł mi nie działa!:'( Tzn. po wybraniu linka już do samego ściągania wyskakuje stronka: "nie można wyświetlić strony...". I tak już od miesiąca zaglądam i nic nie moge ściągnąć!
Z Kazy zassało się bardzo ładnie. :glaszcze:

CIAPEK 24.04.2003 21:19

Cytat:

Smartek napisa***322;(a)
Link do katedry jest na pol-osiol.prv.pl sam bowiem podawalem go, bo to jest wersja sciagnieta z iMesha i prawie nikt jej nie mial, wiec w eMule wrzucilem i polecam filmik goraco! :D
pozdro ;)

Ten Osioł mi nie działa!:'( Tzn. po wybraniu linka już do samego ściągania wyskakuje stronka: "nie można wyświetlić strony...". I tak już od miesiąca zaglądam i nic nie moge ściągnąć!

Smartek 24.04.2003 20:33

Link do katedry jest na pol-osiol.prv.pl sam bowiem podawalem go, bo to jest wersja sciagnieta z iMesha i prawie nikt jej nie mial, wiec w eMule wrzucilem i polecam filmik goraco! :D
pozdro ;)

jasut 24.04.2003 19:14

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)
ja sciagnalem z Kazzy, jest tam tego pelno, wiec jesli nie laczysz sie przez modem (jak niestety ja) to i transfer powinienes miec niezly.
Ściągnąłem KaZaA i zorbił na mnie ogromne wrażenie. Polecam, jak ktoś nie oglądał.

woitas 18.04.2003 20:36

film jest extra. a gosciu i tak juz jest wygrany, podobnie jak ten, co w garazu zrobil parodie gwiezdnych wojen...^_^

andrzejj9 18.04.2003 20:08

Cytat:

jasut napisa***322;(a)
Podaj namiary na ten film, bo nie wiem gdzie ssać :blee:
ja sciagnalem z Kazzy, jest tam tego pelno, wiec jesli nie laczysz sie przez modem (jak niestety ja) to i transfer powinienes miec niezly.

Zelea 18.04.2003 09:38

Cytat:

jasut napisa***322;(a)
ja katedre sciagnalem z imesha :) fajny transferek :) i duza dostepnosc duza ilosc zrodel wiec okej :)

jasut 18.04.2003 08:50

Cytat:

ZbigNieff napisa***322;(a)
A ja Katedry nie widzialem - ale po waszych opiniach wnioskuje ze warto... wiec zaraz biore sie do zasysania...;p

ZbigNieff 14.04.2003 23:15

A ja Katedry nie widzialem - ale po waszych opiniach wnioskuje ze warto... wiec zaraz biore sie do zasysania...;p

cana 13.04.2003 20:59

Cytat:

Maciej napisa***322;(a)
Mnie całe tło filmu ,postaci,wnętrze katedry ... kojarzy się z twórczością Zdzisława Beksińskiego ...:)
ogólnie to fakt, ale i twarz i narodziny toć to czysty Giger / bardzej mi klimaty gigerowate pasują || /

pozdro

kizio 13.04.2003 20:53

Katedra is GOOD :cool: :cool:
The ChubbChubbs is..... nie wiem dopiero ściągam!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:08.