![]() |
Filmiki
Oprócz tych powyzszych Krotkometrazowcow widziałem jeszcze nominowany "Mike's new car" czy jakos tak to taki krotki dodatek do Monsters Inc. Całkiem fajne Wrazenie robi futro Sully'ego . Podobno kazdy włos był animowany osobno . Co by nie mówił o nich to i tak Katedra jest największa. Jeszcze jedno kto widział Spirited Away ? To dostało Oscara w kategorii długometrażowej. Mnie sie podobało ma całkiem zakręcony klimat , ale polecam, wciąga jak holera.
|
Hej!
Ściągnąłem sobie z ciekawości "The Chubbchubbs" :). I musze powiedzieć, że nie jest taki zły jak pisaliście, że: badziewie, idiotyzm...itp. Bajka to bajka wiadomo, ale w czasie oglądania buźka mi się śmiała. Technika i efekty też są tam na swoim poziomie. Ale!:blee: Ta fabuła to troche porażka. Po obejrzeniu porównałem sobie wrażenia z tych dwóch....i przyznam, że "Katedra" bardziej utkwiła mi w pamięci i zaskoczyła swym całokształtem.:spoko: |
Wczoraj wkoncu sciaglem Katedre (z Kazyy) i musze powiedziec ze jest
niezly... ciekawa jest fabula, ale szkoda ze taki krotki... Jesli ktokolwiek nie ogladal to POLECAM... filmik jest WART uwagi... |
Cytat:
A o Ośle to tak tylko napisałem bo jestem ciekaw czy innym też tak nawala. :3msie: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Link do katedry jest na pol-osiol.prv.pl sam bowiem podawalem go, bo to jest wersja sciagnieta z iMesha i prawie nikt jej nie mial, wiec w eMule wrzucilem i polecam filmik goraco! :D
pozdro ;) |
Cytat:
|
film jest extra. a gosciu i tak juz jest wygrany, podobnie jak ten, co w garazu zrobil parodie gwiezdnych wojen...^_^
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja Katedry nie widzialem - ale po waszych opiniach wnioskuje ze warto... wiec zaraz biore sie do zasysania...;p
|
Cytat:
pozdro |
Katedra is GOOD :cool: :cool:
The ChubbChubbs is..... nie wiem dopiero ściągam! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:08. |