![]() |
Szybkość nagrywania
Co sądzicie o prędkości nagrywania x25?
|
Jeśli faktycznie masz na myśli 25x, to nietypowa.
Jeśli zrobiłeś czeski błąd i masz na myśli 52x, to ryzykowna. |
Re: Szybkość nagrywania
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Heh ja też myślałem, że takiej prędkości nie ma ale po zmianie biosu otrzymałem...
|
I co wy na to 8-) ???
|
Cytat:
|
Cytat:
|
x25... hmmmm...
a czasem to nie moze być przekłamanie ? mój HP ma (teoretyczną) mozliwość nagrywania x6 a w rzeczywistości nagrywa x4... |
co do takich dziwnych szybkości powiem, że mój Cdik Teaca odczytuje Audio z prędkością 436X !:) Chcielibyście pewnie też mieć taki CD-ROM? ;) Co wy sądzicie o takiej prędkości i o takim przypadku?:blee: :)
A oto zrzut z Nerona: |
Cytat:
Transfer 69450kb/s~69,45MB/S 700mb w ok 10s. Zeby cos takiego bylo to masakra;) Ale cos musi byc z biosem.Tak mi sie wydaje! |
Cytat:
Facet co Ty żeś mu doładowal NOS albo inne cudo :) Mistrzostwo Tuningu - ale mysle ze to blad jaki pojawia sie czasami;) |
Cytat:
Cytat:
:) hehe, dzięki chłopaki! No to taka nowa wersja TEAC'a CD-R 52X (CD 552+ E)v. XP laserospeed. Za pomocą przycisku pod wejściem na słuchawki rozpędzam laser do takiej prędkości przez złącze światłowodowe przesyłane do lasera napędzanego podtlenkiem wodoru! ;) P.S. Kasprzak a co to może być z tym biosem? Biosem CD-ROMA? :blee: Myśle, ze to malutki błędzik, którym powinienem się nie martwić, co?! |
A to dowód na to, że moge regulować prędkość ;) :
|
wydalo sie - po prostu w photoshopie sobie cyferki wstawial ^_^
|
Cytat:
Pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:57. |