![]() |
LiteON LTR-482426K + X-Power PROBLEM POMOCY!!!
Witam
Niedawno kupilem Litona 48*24*48 (wersja K). Przy nagrywaniu płyt X-Power(*40) z prędkościa *40 wiekszość płyt jest uszkodzona choć zapis niby sie powiół. Mam pytanko czy u kogoś bylo podobnie. Ja nagralem 20 plyt i z tego 17 jest do wyzuceniu gdzieś w granicy 70-90% widać przepalone łuki. Czy jest to wina płytek czy może mój LiteON jest normalnie zepsuty. Pozdrowienia Ahmed |
Najlepiej by bylo zobaczyc czy sytuacja sie powtarza na innych nosnikach zeby postawic pewniejsza diagnoze. Sprawdz najlepiej jakies pewnej marki.
|
Re: LiteON LTR-482426K + X-Power PROBLEM POMOCY!!!
Cytat:
2. Jezeli po jakims czasie nie chcesz sie rozczarowac z powodu dzialnia plytek to radze je nagrywac wolniej. Wybor nalezy do Ciebie czy cenisz sobie bardziej jakos czy 30 sek roznicy podczas nagrywania ;) Zwlaszcza na jakichs kiepskich nosnikach. |
x-power???? Ludzie co Wy za plyty kupujecie??
Ja rozumiem platinum, esperanza, ale taki badziew? Zmien plyty, a te na podstawki do piwa8) |
|
ludzie !!! to istnieja takie nosniki jak x-power ?!?!?!
|
Dzieki problem z głowy
X-Powery sa OK. Nowy LiteON okazał sie kupą szmelcu kaszani wszystko Verby, TDK nie wspominajac juz o gorszych płytkach. A co do bych X-Powerów nagrałem ich chyba 200 do tej pory zepsulem tylko 17 i to z winy tego LiteON'a.
Wszystkim dziekuje za pomoc w rozwiazaniu tego problemu Pozdrawiam Ahmed1309 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:10. |