![]() |
słuchawki + mikrofon razem!?
Chchiałbym se kupić słuchawki razem z mikrofonem (chodzi o coś takieo jak mają niektóre sekretarki w durzych uerzędach....) czyli żeby mikrofon był połączony ze słuchawkami! Wiecie o co chodzi??? Mam na to 100 zł! Jaki model polecacie?????
|
Ja mam Mediatech MT356, dzialaja u mnie dwa lata, moj brat ma takie same ale mu nie dziala mikrofon i sluchawki przerywaja, ale to dlatego ze sie z nimi obchodzil nieodpowiednio. Moje dzialaja bez zarzutu a dalem za nie 50zl.
|
za 100zł ...massz ogromny wybór ,myślę że za taką cenę kupisz już dobry model ,nieważne jakby się nazywał ...;)
Odpowiednie obchodzenie się z urządzeniem gwarantuję długią eksploatację ...:) |
Ja mam sluchaweczki mediatecha za ok 40zl, posiadam je juz ok pol roku i wszystko OK, no i jestem bardzo zadowolony ;), bowiem czesto gram w mohaa i do *TM i *RW bardzo sie przydaja ;]
pozdro ;) ps - Wyjasnienia: TM - TeamSpeak - Program do rozmawiania przez neta w czasie grania w mohaa RW - Roger Wilco - To samo tylko wieksza mozliwosc konfiguracyjna... ;] |
Cytat:
bylbym bardzo wdzieczny :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:12. |