![]() |
Szukam streszczenia i nigdzie nie ma - pomozecie??
Szukam streszczenia - nie recenzji - z filmu "Stowarzyszenie umarłych poetów"
Jesli ktokolwiek z Was wie gdzie moge to znajsc - to czekam na odpowiedz... - byl bym bardzo wdzieczny... P.S. To nie ja bede Wam wdzieczny tylko moja kobieta - potrzebuje to do budy... :) |
Re: Szukam streszczenia i nigdzie nie ma - pomozecie??
Cytat:
|
Re: Re: Szukam streszczenia i nigdzie nie ma - pomozecie??
Cytat:
|
Witam !
rozumie ze www.sciaga.pl www.sciaga4u.nauka.pl www.gacek.prv.pl www.netsprint.pl przekopałes ?? |
Cytat:
|
Szukam i szukam i nic... wszedzie tylko same recenzje - a streszczenia brak... :(
|
imbd.com - mozesz sprawdzic. Nie wiem, czy sa tam streszczenia, ale jest sporo przydatnych rzeczy.
|
Witam!
kiedys ten film widzialem, ale za suzo z niego nie pamietam :( moze ktos po prostu napisalby streszczenie dla Zbynia? albo Zbyniu po prostu ogladnij film i sam napisz streszczenie :) ps. najgorsze jest to, ze wszedzie sa tylko recenzje. |
Cytat:
przez weekend bylem w Wa-wie a ona powiedziala mi o tym dopiero dzis na najlepsze w tym wszystkim jest to ze ona potrzebuje to na jutro... Tak wiec sajonara - bo nic nie znalazlem - chyba z 4H szukalem... :( Pozdrawiam i dzieki Zaklopotany Potworny ZbigNieff |
wiem, ze juz raczej za pozno, ale jeszcze mi sie jeden adres przypomnial - a noz
http://www.film.warka.pl/ |
Cytat:
Juz sprawdzalem... nic z tego :( Ale tak czy siak dzieki za pomoc - nie tylko Tobie... THX 4 @LL |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:43. |