Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Mass Downloader (https://forum.cdrinfo.pl/f5/mass-downloader-19888/)

Laser 14.04.2003 18:35

Mass Downloader

Ilość załączników: 1
/
Witam !

Jako niepohamowany zasysacz / bez skojarzen / ;) musialem sie dozbroic w jakiegos dobrego przyjemnego dla oka downloadera plików z www.

GetRight jakos mi nie pasowal - nie wiem czemu - poszukałem wiec Alternatywy i znalazłem.

Program nazywa sie Mass Downloader - jest w jezyku polskim, posiada wiele opcji i jest maxymalnie konfigurowanly - poprostu kombain w 1MB pliku instalacyjnym;)

Jesli jest ktos zainteresowany progsem to zapraszam na http://www.metaproducts.com/

Niestety progs jest na licencji SHAReWARE - i tu jest problem - posiadam rodzynek od Oriona robie wszystko jak trzeba / chyba ze nie;) / a wartosc rodzynka nie jest najsłodsza :(

Jesli ktos przypadkiem rozgryzie sprawe to prosze o info na PW @ albo gg:) - zdobyty rodzynek jest gdzies tutaj domyslcie sie gdzie

Załaczam "zrzut ekranowy" interfaceu programu w zipie ;)

DO służb moderujacych - prosze sprawdzic najpierw dwa razy zanim cos usuniecie;)

Pozdrawiam i thx za ew pomoc;) :cool: ;)

-Sid-The-Rat=> 14.04.2003 18:41

hmmm - uzywalem tego cuda dluuugo... niestety byla jedna wada - program ma wybitny wstret do slodyczy... BARDZO wybitny wstret
i przerzucilem sie na combo FLashFXP + FreshDownloader

esem 14.04.2003 18:43

Już ktoś wcześniej o tym pisał. Niestety, nie ma dobrego rodzynka. Kiedyś był tu: h**p://w**.123soft.host.sk ale nie sprawdzałem jego jakości.
Mi "pasuje" GetRight. 8)

Laser 14.04.2003 18:51

Witam !

Kurcze - mam narazie tylko ten rodzynek - / dociekliwiwi dokopią sie do niego / - ale poszukam innego moze cos koledzy z za wschodniej granicy opatentowali;)

esem 14.04.2003 18:59

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Kurcze - mam narazie tylko ten rodzynek - / dociekliwiwi dokopią sie do niego / - ale poszukam innego moze cos koledzy z za wschodniej granicy opatentowali;)

Niech moc będzie z Tobą! Pochwal się jak coś będziem miał (ciekawego). 8)

-Sid-The-Rat=> 14.04.2003 19:01

ps. objaw przeterminowana rodzynka - niby sie piecze i mozna jesc - ale po 30 dniach okresu trialowego (ktorego niby nie ma) znow mamy rodzynki w paczce i d.. zbita

Laser 14.04.2003 19:09

Witam !

Mam cos ciekawego ale jest problem ze sciagnieciem !

Wg tego co pisza to c*a*k*d e*e :chytry:

Remix 14.04.2003 20:43

Witam!

Laserku a sprobuj FlashGet'a w wersji 1.40 - to jest dopiero wspanialy program - oczywiscie w standardzie ma rowniez polski jezyk.

Laser 14.04.2003 20:53

Cytat:

remix napisa***322;(a)
Witam!

Laserku a sprobuj FlashGet'a w wersji 1.40 - to jest dopiero wspanialy program - oczywiscie w standardzie ma rowniez polski jezyk.

Witam !

Wiesz co chyba sie skusze - interface programu jest podobny do tego ale byłbym wdzieczny o podesłanie go w całosci - mozesz zrobic zrzut i mi go podrzucic ?? chodzi mi o main window;)

THX

Remix 14.04.2003 21:00

Witam!

dwa screeny w zalaczniku

jeden to main window
drugi to main window podczas sciagania - sa kropeczki, ktore sie zapelniaja.

skorki/kolory mozna zmieniac

aa i jeszcze jest taki kwadracik (umieszczasz go gdzie chcesz na pulpicie... sam zobaczysz. jak bedziesz chcial "slodzik" to daj znac.

Laser 14.04.2003 21:03

Cytat:

remix napisa***322;(a)
Witam!

dwa screeny w zalaczniku

jeden to main window
drugi to main window podczas sciagania - sa kropeczki, ktore sie zapelniaja.

skorki/kolory mozna zmieniac

aa i jeszcze jest taki kwadracik (umieszczasz go gdzie chcesz na pulpicie... sam zobaczysz. jak bedziesz chcial "slodzik" to daj znac.

Witam !

Słodzik mam - ;) - co do tego kwadracika to w Mass,,,, tez on jest ;)

Widze ze to moga byc bardzo podobne progsy bo te kropeczki tez sa w tym samym miejscu w massie;)

Remix 14.04.2003 21:08

Witam!

a tu jeszcze dwie fotki

pierwsza to menu sciagania

a druga to FlashGet podczas sciagania + owe okienka (akurat dalem je w tym miejscu) - ogladnij ta fotke dokladnie to zrobi Ci sie slodko

Laser 14.04.2003 21:11

Cytat:

remix napisa***322;(a)
Witam!

a tu jeszcze dwie fotki

pierwsza to menu sciagania

a druga to FlashGet podczas sciagania + owe okienka (akurat dalem je w tym miejscu) - ogladnij ta fotke dokladnie to zrobi Ci sie slodko

Witam !

Ok biore juz ją pod hiperboliczna loopę :chytry: - THX

PS - mam na lisie do zassania dwa ciekawe pliki

Tyle ze sie nie chca zassac !!

sa to przerobione execi - made by tsrh sa do massa ...;)

Remix 14.04.2003 21:17

Witam!

bo ostatnio sa problemy ze sciaganiem plikow od tsrh

ja tez nie moge stamtad nic sciagnac :( - a jest tam spory potencjal :)

Laser 14.04.2003 21:25

Witam !

Kurde no - moze gdzies w sieci bedzie jakas kopia ???

A kazaa > ja nie uzywam to nie sprawdze!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:51.