Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Mass Downloader (https://forum.cdrinfo.pl/f5/mass-downloader-19888/)

Taz40 20.04.2003 00:38

Jest jeden skuteczny sposob na Mass Downloader'a. Zadnego crackowania i smierdolenia:) Mam na mysli wersje 2.5.319 lub wczesniejsze, ktore sa po angielsku lecz da sie je spolszczyc. To tyle - wiecej na priv;)

Remix 19.04.2003 15:20

Cytat:

jasut napisa***322;(a)
Na KaZaA ciągnę 1.5
Witam!

nie ma jeszcze wersji 1.5 - to FAKE!!!

Laser 19.04.2003 14:45

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
heh, kukalem tu i zapomnialem wspomniec, ze mam tego Mass Downloader v2.5.340 SR3 + cukierek ;p
Witam !

czekaj no zaraz pogadamy ;p

Y@nkee_PL 19.04.2003 14:40

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Jeeeeeeeeeeeeest !!

Dokopałem sie do skłądicy produktów TsRh !!!

I Zassałem ten c*a*k*d exe do massa zobaczymy jak bedzie działal :jupi:

heh, kukalem tu i zapomnialem wspomniec, ze mam tego Mass Downloader v2.5.340 SR3 + cukierek ;p

Laser 19.04.2003 14:26

Witam !

Jeeeeeeeeeeeeest !!

CZYTAC UWAZNIE

Dokopałem sie do skłądicy produktów TsRh !!!!!
I Zassałem ten c*a*k*d exe do massa zobaczymy jak bedzie działal :jupi:

jasut 15.04.2003 14:34

Cytat:

Sniper napisa***322;(a)
no i mam teraz wer 1.40 i jest super cuda na kiju mozna robic
Na KaZaA ciągnę 1.5

Remix 15.04.2003 14:12

Witam!

wiecie co Wam powiem... i tak najlepsza wyszukiwarka jest www.google.pl jak tam wpiszesz nazwe programu i tak jak posalem wyzej dodatek to masz linki do roznistych stronek i zawsze znajdziesz to, czego szukasz :)

esem 15.04.2003 14:06

Cytat:

mallowex napisa***322;(a)
jezeli szukacie rodzunkow to polecam linki :
www.astalavista.pl <= mega kombajn szukania crackow i seriali
www.zefirek.hg.pl <= najpotrzebnijesze cracki i seriale

a ja uzywam mass downloadera i mi jescze nic o tejestracji nie wskooczylo i nie szukam rodzunkow

Zajrzyj na www.wykaz.prv.pl Tam znajdziesz dużo więcej i bardziej ciekawych linków. 8)

mallow 15.04.2003 12:11

jezeli szukacie rodzunkow to polecam linki :
www.astalavista.pl <= mega kombajn szukania crackow i seriali
www.zefirek.hg.pl <= najpotrzebnijesze cracki i seriale

a ja uzywam mass downloadera i mi jescze nic o tejestracji nie wskooczylo i nie szukam rodzunkow

Laser 15.04.2003 08:07

Witam !

Ja to mam kurde farta !!!

Zawsze jak dorwe jakis fajny program / pamietacie jak było z FTP Voyagerem ?? / to nie da sie go osłodzić !!!

Ja pierdziele .....;)

-Sid-The-Rat=> 15.04.2003 07:50

od razu mowie - ze kiedy md zalapie juz ze nie jest legalny i przekroczyl 30 dni triala NIE DA SIE go przywrocic do stanu przed rodzynkowaniem! przejzalem rejestr tak dokladnie jak moglem, pousuwalem jakies lewe zbiory co sie porobily i tak dalej - on i tak wolal rodzynka.. a ten mu juz nie smakowal

dlatego sie z md rozstalem - bo reinstal windy po kazdym miesiacu jest co prawda wykonalny (ghost :)) ale zbedny - sa porownywalne narzedzia ktore sie tak cenia... (calkiem przyjemny jest bardzo prymitywny FreshDowloader - darmowy i skuteczny bez wodotryskow)

Laser 15.04.2003 07:40

Witam !

Kurde REMIX - to działa !!!!

Ciekawe czy nie bedzie wołał rodzynka za 30dni ale to sie okaze po przestawieniu daty miesiąc z kawałkiem;)

Wielkie dzięki !!!

Remix 15.04.2003 01:04

Witam!

OK wszsytko dziala jak nalezy - pojawilo sie po restarcie kompa :)

teraz testuje ten programik ale sprawuje sie rownie dobrze, jak FlashGet.

Ciut ladniejszy interfejs ma :)

Remix 14.04.2003 22:59

Witam!

LASER ZNALAZLEM !!!! ZAJRZYJ NA PRIV !!!!

update:
Laser jak zrobic, aby w menu kontekstowym wystepowalo cos takiego: Sciagnij przy pomocy Mass Downloadera

bo mam cos takiego ale od FlashGeta

w ogole chce przetestowac MassDownloadera ale nie chce zmieniac go na Deflaut. Jak mam tym badziewiem sciagac? nie moge sie polapac... dlatego wlasnie kocham FlashGeta

Sniper 14.04.2003 22:23

mnuie tez get nie podpasił - od 2 latek uzywam flashget i... jestem b. zadowolony z kilku powodów : jest szybki po PL konfigurowalny i ... mozna mu rodzynkiem dowalić ale nie trzeba ( w koncu z bara z reklamami mozna zyc (generalnie od roku jade na nirozrodzynkowanym) ijakos Zyje ;) no i mam teraz wer 1.40 i jest super cuda na kiju mozna robic

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:32.