![]() |
Jest jeden skuteczny sposob na Mass Downloader'a. Zadnego crackowania i smierdolenia:) Mam na mysli wersje 2.5.319 lub wczesniejsze, ktore sa po angielsku lecz da sie je spolszczyc. To tyle - wiecej na priv;)
|
Cytat:
nie ma jeszcze wersji 1.5 - to FAKE!!! |
Cytat:
czekaj no zaraz pogadamy ;p |
Cytat:
|
Witam !
Jeeeeeeeeeeeeest !! CZYTAC UWAZNIE Dokopałem sie do skłądicy produktów TsRh !!!!! I Zassałem ten c*a*k*d exe do massa zobaczymy jak bedzie działal :jupi: |
Cytat:
|
Witam!
wiecie co Wam powiem... i tak najlepsza wyszukiwarka jest www.google.pl jak tam wpiszesz nazwe programu i tak jak posalem wyzej dodatek to masz linki do roznistych stronek i zawsze znajdziesz to, czego szukasz :) |
Cytat:
|
jezeli szukacie rodzunkow to polecam linki :
www.astalavista.pl <= mega kombajn szukania crackow i seriali www.zefirek.hg.pl <= najpotrzebnijesze cracki i seriale a ja uzywam mass downloadera i mi jescze nic o tejestracji nie wskooczylo i nie szukam rodzunkow |
Witam !
Ja to mam kurde farta !!! Zawsze jak dorwe jakis fajny program / pamietacie jak było z FTP Voyagerem ?? / to nie da sie go osłodzić !!! Ja pierdziele .....;) |
od razu mowie - ze kiedy md zalapie juz ze nie jest legalny i przekroczyl 30 dni triala NIE DA SIE go przywrocic do stanu przed rodzynkowaniem! przejzalem rejestr tak dokladnie jak moglem, pousuwalem jakies lewe zbiory co sie porobily i tak dalej - on i tak wolal rodzynka.. a ten mu juz nie smakowal
dlatego sie z md rozstalem - bo reinstal windy po kazdym miesiacu jest co prawda wykonalny (ghost :)) ale zbedny - sa porownywalne narzedzia ktore sie tak cenia... (calkiem przyjemny jest bardzo prymitywny FreshDowloader - darmowy i skuteczny bez wodotryskow) |
Witam !
Kurde REMIX - to działa !!!! Ciekawe czy nie bedzie wołał rodzynka za 30dni ale to sie okaze po przestawieniu daty miesiąc z kawałkiem;) Wielkie dzięki !!! |
Witam!
OK wszsytko dziala jak nalezy - pojawilo sie po restarcie kompa :) teraz testuje ten programik ale sprawuje sie rownie dobrze, jak FlashGet. Ciut ladniejszy interfejs ma :) |
Witam!
LASER ZNALAZLEM !!!! ZAJRZYJ NA PRIV !!!! update: Laser jak zrobic, aby w menu kontekstowym wystepowalo cos takiego: Sciagnij przy pomocy Mass Downloadera bo mam cos takiego ale od FlashGeta w ogole chce przetestowac MassDownloadera ale nie chce zmieniac go na Deflaut. Jak mam tym badziewiem sciagac? nie moge sie polapac... dlatego wlasnie kocham FlashGeta |
mnuie tez get nie podpasił - od 2 latek uzywam flashget i... jestem b. zadowolony z kilku powodów : jest szybki po PL konfigurowalny i ... mozna mu rodzynkiem dowalić ale nie trzeba ( w koncu z bara z reklamami mozna zyc (generalnie od roku jade na nirozrodzynkowanym) ijakos Zyje ;) no i mam teraz wer 1.40 i jest super cuda na kiju mozna robic
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:32. |