![]() |
Professional Renamer 1.12 - INFO
Witam!
Professional Renamer 1.12 Aplikacja służąca do grupowej zmiany nazw zbiorów. Możliwe jest dodanie lub usunięcie dowolnych znaków, dodanie czasu, daty czy kolejnego numeru. Narzędzie przydatne osobom kolekcjonującym pliki MP3, fotografie cyfrowe, administratorom i wszystkim pracującym z dużą liczbą plików. rozmiar: 510 KB http://download.chip.pl/download_58961.html Na pewno sie komus przyda :) info pochodzi z www.chip.pl |
Hmmm, wiele razy sie zastanawiam czemu ludzie nie pamiętają o funkcji kryjącej się w Windows/Total Commanderze...., zaznacz grupe plikow i CTRL+T...
|
Witam!
bo ludzie (niektorzy) o tym nie wiedza... np ja :P w sumie, to nie uzywam takich opcji - nie mam takiej potrzeby sprawdzilem to w TC 5.50 i faktycznie jest cos takiego - rewelacja :) ale info zawsze sie przydaje - kazde (takie jak Twoje i moje rowniez :)) |
Cytat:
|
cool ;p
dobrze wiedziec :):jezyk: dzieki :cisza: |
a Kameleon NXG Rafala Platka rowniez to potrafi i jest za freee no i polski :)
|
SoBal nie masz więcej takich trików z Total Commanderem??. Wiem ze to wszystko jest w pomocy ale po angielskiemu, a ja z angielskim na bakier (no nie całkiem). A tam sa fajne rzeczy np. jak zrobić liste plików itp.;p ;p ;p
PS. Meczy mnie kac zabójca;) ;) |
Cytat:
mam ten programik - jest naprawde swietny i szybki :) |
to moze podrzuc linka?
bo mi nawet magia windowsowego ctrl-t nie pomaga... |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:48. |