![]() |
Dysan.gif - facelifting.
Ilość załączników: 1
Witam !
Kolega mqy / thx / podrzucił mi nowszą wersje avantarka - teraz bedzie mozna wypalac z 48x;) Co o tym myślicie ?? |
ZADNYCH Z ZMIAN! kropka :)
|
zmieniaj Laserku, zmieniaj, to jest chyba dwustronna DVD-RW :) :D prawda ?
|
a mi sie kojazy z plytami Sigma Body Guard 40x - kicha jakich malo choc wygladaja zacnie ... ... ... ... - no i nie wywazona ta plyta jakas - jak ja wsadzisz do czytanika to tylko wiorki poleca:)
|
fajny, lepszy od obecnego, ja bym zmienił
|
Zapomniałeś o wynikach swojej ankiety? :D Zostaw stary
|
A może ten nowy ale ciuteczke przerobiony????? Żeby było (chyba) ładniej???
|
o prosze
ten nowy jest :spoko: podoba mi sie, w tym samym stylu tylko upiekszony :) jesli zmienisz nie bede miec nic przeciowko ;) |
hehe
niewiem ale ten stary avaterek mi sie kojarzy z RICOH .. jak zmienisz to może bedzie sie kojarzył z YAMAHA ! |
Nie zmnieniaj Laser, stary jest nie do pobicia!!
|
Cytat:
Z RICOHEM stawiałem pierwsze kroki w nagrywaniu CD, jak i na forum tej nagrywarki nigdy nie zapomne i bede tę firme szanował bo nagrywarka nie zwaliła zadnej płyty od siebie - wszystkie błedy wynikały z mojej niewiedzy. - a mse i - dochodzenie czym ten bład jest spowodowany nauczyło mnie jeszcze wiecej. Chyle czola dla RICOHA MP7163 ADP 16x10x32 http://www.ricoh.ab.pl/gfx/mp7163.jpg Chyba wiecie do czego zmierzam - RICOH, MSE , i mój avantarek sa ze mną od poczatku - RICOHA niestety oddalem do serwisu poniewaz padł:( - ale jakby działal nadal to zająłby miejsce obok HDD IBM 15GB który narazie odpoczywa. Przywiązałem sie do tych rzeczy wiec nie mam zamiaru nic zmieniac - Dzięki za wyrazenie opini i udział w dyskucji Pozdrawiam wszystkich i dziekuje wszystkim za propozycjenowych avantarków - sa ok ale z w/w wzgledów zostaje przy starym;) |
wiesz co?
możesz w sumie zostawić stary ale wykrój te czarne niedoróbki na zewnątrz i w środku ikonki :) remix ma zboczenie do tego więc z pewnością znajdzie chwilę czasu aby poprawić ;) ;) ;) |
Cytat:
;) ;) :3msie: |
Cytat:
Tak dla lasera jest to widocznie bardzo wazne, a wiec mu takego zrobilem....... ......samą plytke(nie krecaca sie) wziołem z...CDr Atip Reader<0.92>................... |
Cytat:
zrobilem co moglem, 10 min. roboty :) jesli bedzie trzeba to jeszcze popracuje nad tym ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:09. |