![]() |
Jakie macie zdanie o interfejsie Nero express?
Co o tym sadzicie??? Lepsze, gorsze, bez roznicy
|
Żadne. Nieużywam. 8)
|
dla prostego nagrywania Expres jest w sam raz :cool:
jak chce sie robic cos bardziej skomplikowanego niz wypalanie filmow/prostych kopi bezpieczenstwa (np stworzenie botowalnej plyty z XPSP1) to normalne nero jest w sam raz 8) |
Ja tam "wole zwykle nero" - oczywiscie bez syfiastego kreatora :D
|
Widze, że jestem pierwszym co zagłosował na to ostatnie.
Jakos nienawidzę tego expresa, Nero the best, zresztą nie lubię ograniczeń. |
Cytat:
|
No to teraz ja sie wypowiem moim zdaniem nero express to fajna sprawa dla tych ktorzy urzywaja nagrywarki do podstawowych celow czyli kopiowanie w locie, tworzenie nowej plyty z danymi, nagrywanie plyt audio a wiekszosc uzytkownikow wlasnie do tego uzywa nagrywarki wiec ja jestem z Nero express:)
|
Nie robi mi to różnicy - bo nie używam.
Ale myślę że dla całkiem zielonych na początek może być. |
Mnie nero express podpadl jak nie pozwolil mi nagrac plyty audio w trybie DAO. Nie wiem czy w nowych wersjach juz to poprawili, ale nie mam zamiaru tego sprawdzac. Ot takie uladnione okrojone nero.
|
Użyłem Express'a ze trzy razy w życiu do czegoś zupełnie prostego - i się sprawdził, ale wolę zwykłe Nero. Znam jednak parę osób, dla których pełne Nero ze wszystkimi opcjami jest koszmarem, przez który nie potrafią się przedrzeć bez napisanej na kartce instrukcji kolejnych czynności krok po kroku; oni wolą Kreatora albo Express.
|
Używałem Expresa 1 raz i nie przypadł mi do gustu. Wolę pełne Nero bez kreatora.
|
... nero express a kysz !!! :cisza: :boks:
|
nero express :boks: :boks: :boks: szlag trafi ten program expressowy. Zero funkcji. Malo intuicyjny\. nero normalne the best:glaszcze: :glaszcze: nero express(( :boks: :boks:
|
Witam !
Mnie szlag trafia jak to widze - poprostu classic Nero ;)+ troche Alcoholu + Yamaha = niesamowity zespół;) |
Cytat:
....................;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:33. |