![]() |
clonecd,alkohol 120%,nie kopiuje
Mam winxp. Coś dziwnego dzieje mi się z clonemcd i alkoholem 120% - nie chcą mi skopiować płyty (niezależnie od zabezpieczenia, nawet bez zabezpieczenia), sygnalizują bliżej nie określony błąd. Odinstalowałem aspi 4.71.2, zainstalowałem, dodałem fixaspi i to samo. A nero kopiuje mi jak trzeba. Co to za dziwne rzeczy się dzieją? Proszę o wskazówki.
|
Ja bym na twoim miejscu sciagnal force aspi i aspi drivers z dzialu pliki. Najpiejw wymaz wszystko force aspi a potem zainstaluj. Te ze stony na pewno dzialaja - moze pomoze :blee:
BTW u mnie bylo tak - force aspi zkilowalem stery, zainstalowalem tamte ze strony, ale musialem dograc plik aspienum.vxd do plikow systemowych windowsa recznie bo widac nowe sterowniki go nie dogrywaly a w system.ini jest odwolanie do niego, wiec za kazdym uruchomieniem win98SE mialem jakis bzdurny komunikat (ze mu brakuje wlasnie tego pliq), ktory pozwalal uruchomic winde ale spowalnial proces uruchamiania. |
Ilość załączników: 1
Witam !
Na 2k miałem dzwny problem z Alcoholem bo nie zmienilem interfaceu programu - wystarczyło przestawic na ten 2k/XP i jest good - załczam obrazek;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:06. |