![]() |
Re: Hahah Postal ownzz
Cytat:
Tak jest... w/g mnie to najlepsza bron, ale na bazuke tez nie mozna narzekac... |
Cytat:
z piatkowej imprezy od jakiegos tam wujka Davis`a czy jakos tak... Kazdy na ulicy bedzie mial gnata i kazdy bedzie w kazdego naparzal Ty rowniez bierzesz w tym udzial... najlepsze jest to co dzieje sie z kotami :D:D:D |
Hahah Postal ownzz
Ja sciagnolem ta giere z netu - obraz plyty zajmuje 753_684_288 bajtow ( 625 MB po zaladowaniu obrazu Daemon-Tools ) i odczytalem go naduszajac ppm na pliku flt-p2.bin i dajac wlasciwosci.
Ogolnie nie tego sie spodziewalem jako wielki fan Postala ( przeszedlem go kilkanascie razy w tym raz na " masochist " ) ale nie jest zle. Najbardziej zajawkowy jest karnister z benzyna i zapalki :cool: |
Cytat:
Cytat:
nasikac komus na twarz :fiu: :o PS. ale mialem fajny motyw, ksiadz wyciagnal gnata i chcial mnie obrabowac, no to ja go z laka i paralizatorem || reszta zajeli sie gliniarze :D - ksiadz lezac posikal sie :blee: :D |
sciagnalem to mulem i zadnych crc nie bylo a gierka mi sie podoba pewnie dlatego ze tluklem rowniez w pierwsza;
a i w niektorych planszach mozna po kablach znalezc secrety :) nie ma to jak podpalic kota |
Cytat:
Ja dzis skonczylem grac, gra konczy sie na piatku ale w piatek jest taka rzeznia ze szok... powodzenia i milych doznan :) |
aha, ty pisales ze masz 610 MB na CD
a ja mam 625MB na CD w 253 plikach, w 21 folderach ;) |
zbignieff, gra sciagnieta, wypalona na cd i zainstalowana
poszlo bez zadnych zonkow typu CRC ERROR ;) mam wersje 1.00 US heh :) jeszcze nie gralem bo musialem do budy zmykac, skad wlasnie pisze :P ale jak wroce, oj, bedzie rzeznia || |
Postal 2 to strzelanka w stylu quake'a z ta roznica ze nie strzela sie do cyborgow czy stworzen, a do ludzi. Rzeznia na MAX.
P.S. I wysypuja mi sie detonatory:( |
Ilość załączników: 1
A i screen...
|
Cytat:
A ja mam nowego screena - tak reaguje moj pies ktory zobaczy jak komus odstrzelam glowe... Qrde a zapodzial mi sie jeszcze screen z baru miesnego ;p ale tam to bylo kongo, taka fajna krowa sie mielila i powstawalo z tego jakies mieso - ale krwi bylo ho ho... a poza tym ja to mieso mam wlasnie na obiad mamie przynies - taka jest fabula gry ;p |
Cytat:
slabiutko :-o gdyby byl serwer juz bym ucinal glowki :D palil zwloki. :o .... || mam dopiero 407MB :buu: |
Y@nkee_PL - jak tam sciaganie... a moze juz sie zagrywasz?? ;p
|
Cytat:
|
Juz dalem rade sobie :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:47. |