![]() |
plyta wielosesyjna
Nie wiem czy mam zaznaczac ta opcje.Wiem, ze to sluzy do kontynuowania nagrywania kolejnych danych.Chcialem was zapytac jak to sie ma w praktyce.
|
Ilość załączników: 1
... w Nero wygląda to tak, jak na rysunku
|
Nie wiem dokladnie o co ci chodzi w pytaniu z ta multisesja, ale najlepiej bedzie jak poczytasz sobie opis nero ze strony glownej a w nim zakladke o multisesji, reszte opisu tez polecam.
http://www.cdrinfo.pl/cdr/soft/nero/multi.php3 |
chyba chodzilo o to:
jezeli chcesz uzywac plyty jak dyskietki (co zmniejszy jej wielkosc i pozwoli na odczyt tylko w nagrywarkach az do zamkniecia sesji), to WŁĄCZ tryb multisesji. Jezeli kopiujesz gre lub rzeczy ktore chcesz pokazac/oddac/sprzedac innym to uzywaj >> pojedynczej sesji << (lub zamykaj dysk po sesji ktora ma byc ostatnia). |
Witam Wszystkich
odnośnie płyty wielosesyjnej mam pytanie czemu nie mogę oznaczyć ostatniej ścieżki podczas kontynuacji multisesji? Scieżka się podświetla ale po puszczeniu natychmiast jest nieaktywna i nie mogę zatwierdzić "OK". |
Cytat:
|
Moze plyta jest prawie full (nero to wykrywa i nie pozwala zostawic ostatniej otwartej sciezki)- pamietaj ze przy multisesji pojemnosc plyty spada !!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Sprobuj zrobic jeszcze jedna mulisesje (plyte) ponagrywaj troche i zobacz czy sie problem powtorzy bo jezeli nie - to byl jakis banal albo blad z twojej strony (zamkniecia plyty) - w kazdym razie nic powaznego A czy dysk jest zamkniety to w domowy sposob najlepiej sprawdzic wkladajac nosnik do CDROMu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:01. |