![]() |
Red Faction 2 na PC
Dostalem dzis gre RF2 na PC - musze powiedziec ze jestem w szoku...
Grafika jest taka ze mozg staje deba a na moim Athlonie 1,2 i na GF3 Ti450 i na 384MB RAM PC-133 mam zaledwie 4-6fps... Oczywiscie na ustawieniach 1024x768x32 i reszta na Highest... po obnizeniu do 800x600x32 i na detalach Hihg bylo 4fps wiecej... Moim zdaniem to glupota, ale jak chcesz grac - kup nowy komp!! Ktos z Was juz gral?? |
Hmmmm ja też bym chciał zagrać lecz nikt mi niestety jej nie dał.
Szkoda.:buu: |
Re: Red Faction 2 na PC
Cytat:
Qrde, wlasnie - a gdzie tak daja, moze ja sie przejde i cos dostane ?:o Ja cale zycie gry kupuje ? :buu:Oczywiscie kopie bezpieczenstwa :D |
Re: Re: Red Faction 2 na PC
Cytat:
A ile placisz za te kopie bezpieczenstwa?? |
Re: Re: Re: Red Faction 2 na PC
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Red Faction 2 na PC
Cytat:
|
Mam w miare dobra wiadomosc dla uzytkownikow slabych kompow - ktorzy
chcieli by pograc w RF2 a mianowicie sciaglem wczoraj PATCH`a i spowodowal on ze wymagania graficzne sie troche obnizyly, ja u siebie mam teraz okolo 11fps na 1024x768x32 i na Hihgest... Ale przy zejsciu do 800x600x32 i High juz praktycznie da sie grac!! |
Re: Re: Re: Re: Re: Red Faction 2 na PC
Cytat:
|
Wydaje mi sie ze przyczyna tego ze RF2 u mnie skacze nawet na 640x480x16 jest to ze mam DX9.0 a gra wymaga tylko 8.1...
Nie wiecie czym moge wywalic z kompa DX9.0?? |
Ja mam geforce 4 mx440 podkreconego i nie zaowazylem zaciec nawet z AAx4, grafika jest do dupy, ale nie spodziewalem sie niczego dobrego po pierwszej czesci. Masz cos zwalone bo u mnie mam wszytsko na higest gram w 1024 z 32bitowa glebia i nie moze sie zaciac, a masz lepsza grafe.
|
Qrde - powiem Ci ze nawet w menu mi cos skacze... a ty masz DX9??
A i na jakim systemie grasz?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Qrde - powiem Ci ze nawet w menu mi cos skacze... a ty masz DX9??
A i na jakim systemie grasz?? |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:10. |