![]() |
Szukam pewnych mp3 i cholera mnie bierze help ...
Witam !
Jak wiecie nie uzywam Kazy a przez eMule mp3 idzie jak krew z nosa - zazwyczaj. Zawsze zasysałem mp3 z www ale wcięło mi taką fajną strone i nie moge teraz trafic / jak znacie jakies www z mp3 to byłbm wdzieczny / Szukam takich utworów w celach edukacyjnych;) U2 - With Or without You The Corrs - "Only When I Sleep" Lenny Kravitz - "Fly Away" Guns 'n Roses - "Dont Cry" Abradab - "Miasto Jest Nasze" Perfekt - "Nie płacz Ewka" Sugarbabes - "stronger" Jesli ktos jest w posiadaniu takich utworów to i sa one wypasione tzn duze / wieksze niz max skrzynki tzn 10MB chodziac chyba nie;) / to prosze o kontakt na PW albo gg - podam drugiego maila / jest na mame;) ale za to 40MB / :3msie: Thx |
Re: Szukam pewnych mp3 i cholera mnie bierze help ...
Czesc utworow posiadam, ale przydaloby sie FTP
update: mam do swiat tylko modemowe placzenie wiec chyba nie wysle na skrzynke pocztowa ale sprobujemy |
Re: Re: Szukam pewnych mp3 i cholera mnie bierze help ...
Cytat:
Jakby Co to dziel Rarem na 2.5 MB czesci ....;) Thx |
Abradab - "Miasto Jest Nasze" <- moge od reki wyslac
|
Cytat:
Czekam;) :3msie: klikaj na Laser jak nie znasz @;) |
Iiiiiiiidzieeeeee ^_^
|
a nie wiecie moze, czy istnieje jakas strona, na ktorej moznaby po wpisaniu kilku slow otrzymac liste piosenke, w ktorych one wystepuja?
Slyszalem ostatnio w radiu jakas piosenke, ktora naprawde mi sie spodobala. Spodziewialem sie, ze nie podadza tytulu, wiec probowalem sam go skojarzyc. I nawet myslalem, ze mi sie udalo, ale nigdzie nie moge czegos takiego znalezc :( Albo moze ktos skojarzy jakis tytul, ktory moge sprawdzic, te slowa, ktore myslalem, ze moga byc tytulem to: Lay on for me, albo Lie on for me, ewentualnie Lay (lie) off for me. Piosenka to powiedzmy Pop, ewentualnie moze byc rowniez zaliczony do Disco. Spiewa jakas kobieta. |
Jak podzielic te @#$%&#%^#$ pliki na czesci ?
Jakim programem ? Bo wyslac nie moge :/ |
Cytat:
Mozesz outlookiem albo rarem Outlook - Naredzia/konta/konto/własciwosci/zaawansowane/ podziel wiadomosci wieksze niz np 2048 kb / Rarem tworzysz nowe archiwum z ograniczeniem do np 2_621_440b |
ok teraz idzie...wolno bo wolno, ale powinno wyslac ;)
|
Cytat:
|
**
lub ** linki teraz dzialaja, sprawdzilem ;) - nie wiem jak pozniej bedzie ??? Sugarbabes wysle na skrzynie :glaszcze: sorry chlopaki - linkow nieT! wierze ze znajdziecie spodob kontaktu poza forum |
Witam !
Ok - mam juz Nie płacz Ewka i Guns'n Roses - U2 w drodze ;) |
laser - nie obraz sie - ale co to za cele edukacujne? bo o do jednego te kawalki to muzyka poscielowa? czyzbyc porzucal abstynencje nie-alkoholowa? :D:D:D:D
|
Cytat:
Ale mnie zagiąłes ^_^ :D ^_^ :D ^_^ ;) :3msie: Ale abstynentem pozostaje ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:41. |