Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Outlook XP (https://forum.cdrinfo.pl/f5/outlook-xp-19972/)

esem 17.04.2003 07:44

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
ale on ma Outlock wchodzący we skła Office! A ty masz standardowy windowsowki outlock express!
Nie używam dwóch Outlooków - dla mnie to bezsensu. Z OfficeXP nie zakładałem bo opcja faxu jest teraz w winXP - i tylko do tego był mi potrzebny (kiedyś) Outlook z Office. 8)

kizio 16.04.2003 21:39

ale on ma Outlock wchodzący we skła Office! A ty masz standardowy windowsowki outlock express!

esem 16.04.2003 21:17

Re: Outlook XP

Ilość załączników: 1
Cytat:

Gileus napisa***322;(a)
Czy ktos moze zna jakis sposob na zmuszenie Outlooka XP aby mozna bylo zapisywac zalaczniki exe ?
Coś masz s........ne: 8)

kraluk 16.04.2003 20:31

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
kowalik - zostaw te sprawe - czas na wladze...

kraluk - tu i teraz cie prosze (robilem to juz na priv ale chyba nie dotarlo) o ograniczenie sie i pisanie postow ktore wnosza COKOLWIEK do forum - humor, wiedze, glupote, cokolwiek - bo narazie nic w nich nie ma... NIC na dodatek mam wrazenie ze w tym poscie odpowiedziales nie sprawdzajac czy outlook to umie czy nie...
bo mi sie wydaje ze nie umie - bo to jest/byla najlepsza droga do rozprzestrzenianai sie wirusow - exec' w zalaczniku i to ze stare outlooki same go odpalaly

OK SID!!!

Gileus 16.04.2003 19:19

Re: Re: Outlook XP

Ilość załączników: 1
Cytat:

surff napisa***322;(a)
Opcje-->Zabezpieczenia-->odfajkuj "zezwalaj na zapisywanie lub otwieranie załączników, które mogą potencjalnie zawierać wirusy..."
hmm nie mam wogole takiej opcji :(
dolaczam zrzut okienka
P.S. Do Karaluka Mam Office XP z SP2.

surff 16.04.2003 18:36

Cytat:

Gileus napisa***322;(a)
Czy ktos moze zna jakis sposob na zmuszenie Outlooka XP aby mozna bylo zapisywac zalaczniki exe ?
Opcje-->Zabezpieczenia-->odfajkuj "zezwalaj na zapisywanie lub otwieranie załączników, które mogą potencjalnie zawierać wirusy..."

surff 16.04.2003 18:32

Cytat:

-=KoWaLiK=- napisa***322;(a)
JAK ZWYKLE GOWNO WARTA ODPOWIEDZ LUB JEJ BRAK - STANDARD
Dokładnie, nasz kolega nie jest zbyt odkrywczy w swoich dywagacjach!

-Sid-The-Rat=> 16.04.2003 18:32

kowalik - zostaw te sprawe - czas na wladze...

kraluk - tu i teraz cie prosze (robilem to juz na priv ale chyba nie dotarlo) o ograniczenie sie i pisanie postow ktore wnosza COKOLWIEK do forum - humor, wiedze, glupote, cokolwiek - bo narazie nic w nich nie ma... NIC na dodatek mam wrazenie ze w tym poscie odpowiedziales nie sprawdzajac czy outlook to umie czy nie...
bo mi sie wydaje ze nie umie - bo to jest/byla najlepsza droga do rozprzestrzenianai sie wirusow - exec' w zalaczniku i to ze stare outlooki same go odpalaly

andrzejj9 16.04.2003 18:31

Cytat:

-=KoWaLiK=- napisa***322;(a)
JAK ZWYKLE GOWNO WARTA ODPOWIEDZ LUB JEJ BRAK - STANDARD
no tym razem nie do konca, w sumie jednak cos wnosi - zawsze mozna sie dowiedziec, ze cos takiego w ogole jest mozliwe i ze problem lezy w naszym komputerze.

Niewiele to, ale zawsze cos :)

Zelea 16.04.2003 18:26

Cytat:

Gileus napisa***322;(a)
czy chodzi Ci moze o to ze nie mozesz wogule dodac zalacznika exe czy tez jak np odbierasz exe jak ktos Ci wyslal to zmienia Ci powiecmy na dat ??

-=KoWaLiK=- 16.04.2003 18:24

Cytat:

kraluk napisa***322;(a)
Ja mam Outlook-a XP i u mnie wszystko działa...

JAK ZWYKLE G**** WARTA ODPOWIEDZ LUB JEJ BRAK - STANDARD

kraluk 16.04.2003 18:09

Cytat:

Gileus napisa***322;(a)
Napewno ? Mozesz odebrac i zapisac zalacznik exe?
Ja tam mogę...
A masz zaistalowany SP1 lub SP2 lub obydwa???

Gileus 16.04.2003 18:05

Cytat:

kraluk napisa***322;(a)

Napewno ? Mozesz odebrac i zapisac zalacznik exe?

kraluk 16.04.2003 18:01

Gileus 16.04.2003 18:01

Outlook XP

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:10.