![]() |
Cytat:
Wcześniej trzeba skonfigurować wszystko jak trzeba na kompie z winXP. |
Właśnie miałem o to (pulpit zdalny) zapytać, jak to zainstalować na 98se bo na płytce instalacyjnej chyba nie ma.
F. |
Dzięki:)
Ma ktoś programik neronet?:) Tylko proszę nie wysyłać od razu bo jest 16 a mnie się ryczłt skończył... F. Proszę o jeszcze... |
Re: Re: "sieć" domowa...:)
Cytat:
w XP to jest automatycznie, na 98SE bedzie trzeba zainstalowac po prostu z laptopa bedziesz mogl zalogowac sie na innym kompie - jak to nazwales na kompie stacjonarnym ;) - i wypalac normalnie plyty uzywajac softu, ktory jest juz na win98, na laptopie nie bedziesz musial nic instalowac :) Pulpit zdalny dziala w LANie, internecie, wiec nawet bedac w pracy jest mozliwosc zalogowania sie na kompie domowym :cool: |
Re: "sieć" domowa...:)
Cytat:
http://prioris.mini.pw.edu.pl/~wiele...t2/rcsmall.jpg a bardziej to podobne do IRCa niz GG ;) |
Re: "sieć" domowa...:)
Cytat:
|
"sieć" domowa...:)
Witam, dziś przyszedł listonosz z długo oczekiwaną (2dni:) ) przesyłkę z kabelkiem usb net link, czyli zachciało mi się łączyć w sieć laptopa z kompem stacjonarnym.
Po nielada męczarniach poinstalowałem wszystko i pospinałem ,a teraz będę pytałJ Udało mi się już udostępnić dyski, napędy, drukarkę podłączoną do stacjonarki na lpt (laptop nie ma tego portu) chciałbym teraz udostępnić skaner podłączony do stacjonarki (W98SE) na usb... Z drukarkę poszło łatwo bo XP Pro to ***8222;inteligentny system***8221; ale nie wiem co z udostępnianiem urządzeń usb... Czy może są aplikacje do wspomagania sieci (proszę się nie śmiać dopiero zaczynam badać ten temat). Na razie korzystam z WindowsCommandera, jakie są inne programy do zarządzania, działania w sieci? Czy pod 98se można utworzyć ***8222;moje miejsce sieciowe***8221; jak w xp? Czy można zrobić taki wałek, że z programu w laptopie nagrywam sobie płytkę na nagrywarce, która jest w kompie stacjonarnym? Jaki programik służy do komunikowania się w sieci domowej (mam na myśli coś w stylu gg) Jak synchronizować outlooka 5 i 6 na 2 kompach (żeby na obu były wszystkie wiadomośći) Ostatnie= Jaka jest inna nazwa komputera stacjonarnego, żebym się nie powtarzał? Przeczytajcie co mm w podpisie i w miarę możlwości, umiejętności, chęci humoru, nastroju i ilości wypitych browarków odpowiedzcie na pytania młodego lamy. forest |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:27. |