![]() |
Programik do robienia screenow
Moglby mi ktos cosik takiego polecic ? Konkretniej chodzi o screeny z Wingrozy (nie smiac sie ^_^ ). I zeby odrazu to w jakims ludzkim formacie zapisywal...no i oczywiscie za darmo i full wypas :D (no dobra, przesadzam, ale np. rodzynek by sie przydal...)
|
Re: Programik do robienia screenow
Cytat:
PrintScreen a potem otwierasz painta i wklejasz;) A jak chcesz cos rozbudowanego to polecam HyperSnapa;) ja mam 4.22.01 ale jest juz cos ponad 5 ale nie przesiadam sie;) |
Paint Shop Pro 7
ACD FotoCanvas a tak wlasciwie to wszystkie programy graficzne maja mozliwosc pstrykania screenow ;) |
ja uzywalem EASY SCREEN CAPTURE ale nieznalazłem ulepszacza i sam szukam teraż alternatywy :)
|
Laser a nie moglbys mi wyslac tego HyperSnapa ? z rodzynkiem ? ;)
|
Cytat:
Wysyłam ! |
No to czekam na przesylke...
|
hypersnap juz jest 5.1 ale nigdzie nie moglem go dorwac ...
a co do superfree zrzutexa to Paint w windowsie aha i mam pytanko odnosnie hypersnapa ...czy mozna robic kilka screnoow ... np z gry i pozniej je pokolei zapisywac na dysk ?? czy to jakos inaczej pracuje ?? |
ze tak powiem...dupa blada..
@Laser po zmianie rozszerzenia na .zip nie moge otworzyc archiwum :( "If you downloaded yhis file...i tak dalej" Co wy na to ? :blee: |
hehe, chyba wiem o co chodzi...
mam tylko czesc [2/2]... czekam na [1/2] ;) |
Cytat:
Dokladnie;) PS: zaznacz sobie te wiadomosc jako nieprzeczytana zeby potem outlook nie miał problemów z połączeniem ;) |
Re: Programik do robienia screenow
Cytat:
jak to ma byc screen np strony www to zdecydowanie polecam SnagIt a jak chcesz robic screeny okienke z windows to polecam np Paint Shop Pro - sam zrobilem juz kilka tysiecy screenow i wszystkie robilem w PSP |
Ktos pytal o "masowe" zapisywanie plikow za kazdym nacisnieciem, wiec w hypersnapie jest taka funkcaja, nazywa sie Szybkie Zapisywanie..., a i zapomnialem wspomnac, ze HP umozliwia robienie screenow z gier DirectX bo nie wiem czy zauwazyliscie, ze standardwoy printsreen nie zawsze dziala jak powinien ;)
pozdro ;) ps - mam polska wersje + rodzynek hypersnapa ok 3 chyba... i jest spoko |
panowie, wytlumaczcie mi, nie wystarczy czrodziejski klwaisz print screen ?
|
Cytat:
Hmm - wystarcza ale jak odpale HS to mam od razu wklejone do edytora graficznego bez dodatkowych kroków - w sumie moim zdaniem mały program sporo opcji i wieksza wygoda;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:34. |