Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Sory for @ll (https://forum.cdrinfo.pl/f5/sory-ll-19979/)

Smartek 21.04.2003 22:40

Cytat:

[..]szlag człowieka trafia, jak widzi już 123 linuxroota...[..]
O co chodzi? Bo ja nie w temacie? :)
pozdro ;)

ps - sorka za OT
ps2 - mnie tez zdarza sie spamowac :P
ps3 - ile Kraluk ma latek?
ps4 - sorka, za tak duzo ps'ow :P :D :cisza:

mapsajm 21.04.2003 22:01

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
Za jakie - dawaj na priva,albo na pierwszej stronie Rzeczpospolitej -lubie pochlebstwa:)
najbardziej to ja cię lubię za twoją Justi:)
a reszta to już tylko takie drobiazgi...

-=KoWaLiK=- 21.04.2003 22:01

SKROMNIUSI BRZUSI :P ^_^ :jupi: :D ||

brzuszki 21.04.2003 21:57

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
tylko za to mnie lubisz???
bo ja to cię lubię za parę rzeczy...

Za jakie - dawaj na priva,albo na pierwszej stronie Rzeczpospolitej -lubie pochlebstwa:)

mapsajm 21.04.2003 21:29

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
Mapsajm,za to Cię lubie:)
[...]

tylko za to mnie lubisz???
bo ja to cię lubię za parę rzeczy...

jasut 19.04.2003 08:16

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
Kraluk, wróc do poprzedniego avatarka;)
... tym bardziej, że patrząc na obecnego człowiek może zapominać, że masz 12 lat. Pozdrawiam.

brzuszki 18.04.2003 19:00

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
[B ten chłopak ma coś koło dwunastu lat i nie wiem, czy większość rozmówców tego tematu dorasta do niego kulturą osobistą. mnie na przykład nie za bardzo chciałoby się przepraszać kodokolwiek za coś, co i on sam robi...[/B]
Mapsajm,za to Cię lubie:)
A Kraluka pozdrawiam!
Kraluk nie daj sie Sidom i innym Tomyxom,ja przynajmniej jestem z Tobą:3msie:

mapsajm 17.04.2003 22:30

aha. no to pewnie musiałeś czuć się bardzo zaspamowany...

powiem wam tak:
ten chłopak ma coś koło dwunastu lat i nie wiem, czy większość rozmówców tego tematu dorasta do niego kulturą osobistą. mnie na przykład nie za bardzo chciałoby się przepraszać kodokolwiek za coś, co i on sam robi...

Kraluk, wróc do poprzedniego avatarka;) ostatnio panuje tutaj plaga ich zmieniania. szlag człowieka trafia, jak widzi już 123 linuxroota...

andrzejj9 17.04.2003 22:23

Cytat:

eloise napisa***322;(a)
nie potrafię zrozumieć tego pędu ludzi do wielkości cyferek pod avatarkiem - chyba nie o to chodzi na tym forum

Kraluk zachował się wzorcowo przeprosił i okazał skruchę - szanujmy go za to

akcpetujmy ludzi takimi jak są i tolerujmy to co piszą na forum - niekoniecznie musi to być związane z tematem - mają do tego prawo

w innym przypadku strach będzię cokolwiek pisać na forum, bo od razu spotka się to z krytyką

ps.
w temacie z życzeniami zdublowały się moje odpowiedzi (podobnie jak Zbignieffowi w innym topicu) i zapewne zostanę oskarżony o nabijanie sobie licznika (Zbignieffowi się za to oberwało - nie z jego winy)

swietnie napisane, naprawde :)

-=KoWaLiK=- 17.04.2003 19:14

ok, to ja raz jeszcze wcisne swoje 5gr. "rozkrecajac" te wojne kralukowa nie chodzilo mi o stan licznika, o jego nabijanie czy tez nie. chodzilo mi o zupelnie co innego co pewni rozumieja inni nie, nie lubie czytac spamow (jak wiekszosc) i jak widzialem co poniektore jego wypowiedzi to mnie krew zalewala.

eloise 17.04.2003 19:10

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
chodzi o to, że ostatnio Kraluk wypisywal odpowiedzi, które inni uważali za nieznaczące oraz niezawierające w zasadzie jakichkolwiek odpowiedzi na pytanie lub też "niezwiazane"...
(poprostu robił to, co inni i najnormalniej w świecie nabijal sobie licznik):)

nie potrafię zrozumieć tego pędu ludzi do wielkości cyferek pod avatarkiem - chyba nie o to chodzi na tym forum

Kraluk zachował się wzorcowo przeprosił i okazał skruchę - szanujmy go za to

akcpetujmy ludzi takimi jak są i tolerujmy to co piszą na forum - niekoniecznie musi to być związane z tematem - mają do tego prawo

w innym przypadku strach będzię cokolwiek pisać na forum, bo od razu spotka się to z krytyką

ps.
w temacie z życzeniami zdublowały się moje odpowiedzi (podobnie jak Zbignieffowi w innym topicu) i zapewne zostanę oskarżony o nabijanie sobie licznika (Zbignieffowi się za to oberwało - nie z jego winy)

-Sid-The-Rat=> 17.04.2003 19:08

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
ja nie widzę takiego problemu. ale chętnym można wyzerować liczniki. jak chcesz, to zgłoś się do któregoś modzia.

nie bedzie zerowania licznikow - natychmist taki wyzerowany stal by sie meczennikiem i pociagnal lawine petentow - kto sobie nabil to jego - jaki ma szacunek u innych - to TEZ jego - na wiarygodnosc swoich opini trzeba dlugo i ciezko zapracowac piszac tresciwe posty - i to chyba kazdy wie

a ze sie ma satysfakcje z wypowiedzi w kazdym poscie? coz... czasem o 5 rano patrze na swoj plod i widze ze 10 postow nosi mnie jako ostatniego postujacego :) - to mile...

jasut 17.04.2003 12:14

Cytat:

-=KoWaLiK=- napisa***322;(a)
Tia, ale ja to jestem, same wojny tu petam. jak nie klutnia to inne "donosy" hiehie.. kawal drania ze mnie :P ^_^

...juz taki jestem zimny dran...

Czy to objaw samokrytyki :D :D :D

mapsajm 17.04.2003 12:07

Cytat:

-=KoWaLiK=- napisa***322;(a)
Dochodze do wniosku ze te liczniki sa samym problemem, da sie jes wylaczyc/pozbyc?
ja nie widzę takiego problemu. ale chętnym można wyzerować liczniki. jak chcesz, to zgłoś się do któregoś modzia.

-=KoWaLiK=- 17.04.2003 11:50

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
najnormalniej w świecie nabijal sobie licznik

Dochodze do wniosku ze te liczniki sa samym problemem, da sie jes wylaczyc/pozbyc?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:40.