![]() |
Cytat:
pozdro ;) ps - sorka za OT ps2 - mnie tez zdarza sie spamowac :P ps3 - ile Kraluk ma latek? ps4 - sorka, za tak duzo ps'ow :P :D :cisza: |
Cytat:
a reszta to już tylko takie drobiazgi... |
SKROMNIUSI BRZUSI :P ^_^ :jupi: :D ||
|
Cytat:
|
Cytat:
bo ja to cię lubię za parę rzeczy... |
Cytat:
|
Cytat:
A Kraluka pozdrawiam! Kraluk nie daj sie Sidom i innym Tomyxom,ja przynajmniej jestem z Tobą:3msie: |
aha. no to pewnie musiałeś czuć się bardzo zaspamowany...
powiem wam tak: ten chłopak ma coś koło dwunastu lat i nie wiem, czy większość rozmówców tego tematu dorasta do niego kulturą osobistą. mnie na przykład nie za bardzo chciałoby się przepraszać kodokolwiek za coś, co i on sam robi... Kraluk, wróc do poprzedniego avatarka;) ostatnio panuje tutaj plaga ich zmieniania. szlag człowieka trafia, jak widzi już 123 linuxroota... |
Cytat:
|
ok, to ja raz jeszcze wcisne swoje 5gr. "rozkrecajac" te wojne kralukowa nie chodzilo mi o stan licznika, o jego nabijanie czy tez nie. chodzilo mi o zupelnie co innego co pewni rozumieja inni nie, nie lubie czytac spamow (jak wiekszosc) i jak widzialem co poniektore jego wypowiedzi to mnie krew zalewala.
|
Cytat:
Kraluk zachował się wzorcowo przeprosił i okazał skruchę - szanujmy go za to akcpetujmy ludzi takimi jak są i tolerujmy to co piszą na forum - niekoniecznie musi to być związane z tematem - mają do tego prawo w innym przypadku strach będzię cokolwiek pisać na forum, bo od razu spotka się to z krytyką ps. w temacie z życzeniami zdublowały się moje odpowiedzi (podobnie jak Zbignieffowi w innym topicu) i zapewne zostanę oskarżony o nabijanie sobie licznika (Zbignieffowi się za to oberwało - nie z jego winy) |
Cytat:
nie bedzie zerowania licznikow - natychmist taki wyzerowany stal by sie meczennikiem i pociagnal lawine petentow - kto sobie nabil to jego - jaki ma szacunek u innych - to TEZ jego - na wiarygodnosc swoich opini trzeba dlugo i ciezko zapracowac piszac tresciwe posty - i to chyba kazdy wie a ze sie ma satysfakcje z wypowiedzi w kazdym poscie? coz... czasem o 5 rano patrze na swoj plod i widze ze 10 postow nosi mnie jako ostatniego postujacego :) - to mile... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dochodze do wniosku ze te liczniki sa samym problemem, da sie jes wylaczyc/pozbyc? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:40. |