![]() |
Cytat:
2. to jest program InCD EasyWrite Reader, ten plik to instalator |
Cytat:
|
to znowu ja !!
jest jakas mozliwosc zeby cd-mrw przeksztalcic sporotem na cd-rw ? i jak umiescic/zrobic ten plik do odczytu mrw na kompach ktore tego nie obslugujac (opislales ten plik w stoim topicy ) ??? |
|
Re: Re: Mount Rainer
Cytat:
|
Re: Mount Rainer
Cytat:
|
Re: Mount Rainer
Cytat:
|
Jeśli chodzi o prędkości zapisu i odczytu - przeszukaj forum, wpisując 8520 - albo LG 52x - na pewno czegoś się dowiesz. :)
Spróbuj też wpisać 4480 - nie dalej jak wczoraj pisałem o moim napędzie combo LG, który ma tak samo. A przede wszystkim przeczytaj dokładnie dane techniczne w instrukcji obsługi! Też się czegoś dowiesz. Mała podpowiedź: prędkość odczytu 52x osiągana jest tylko niekiedy, po spełnieniu pewnych warunków. Pisałem o tym już kilka razy (patrz powyżej). A ze światełkiem to chyba nieporozumienie: też widziałem dwa na zdjęciach, a rzeczywiste nagrywarki mają jedno. Szkoda, bo trudno się zorientować, czy czyta, czy zapisuje. |
oraz ja mam w nagrywarce 1 swiatelko ... a w testach np na cdrinfo.pl sa 2 i o co tu chodzi ???:blee:
|
Mount Rainer
Witam !
mam pytanko odnoscie mount rainer wiemna czym to polega alenie wiem jak to sie robi czy trzeba jakis specjalny nosnik czy cos takiego ? i gdzie o tym iwecej przeczytac ? i mam problem jeszcze jeden otorz w moim lg gce8520b w nero cdspeed pokazuje mi ze predkosc odczytu mojej wypalary wynosi 40:buu: ... kiedy powinno 52 i o co tu chodzi :blee: ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:50. |