![]() |
Adresy FTP
Zainstalowałem sobie FlashGeta 1.3 i poszukuję ciekawych adresów ftp. Jeżel ktoś może pomóc to będę wdzięczny. Ponieważ nigdy nie pracowałem na podobnym programie proszę też o kilka wskazówek dotyczących jego obsługi.
|
ftp`ow niestety nie znam :(
nie kozystam z flashgeta ale obsluga programu jest banalna ... wystarczy kliknac na jakis link ppm i wybrac [download with flashget] w menu kontextowym ... reszta sie zrobi sama :) pozniej mozna tylko wznawiac wchodzac do glownego okna programu :) jezeli o takie podstawy Ci chodzi to mozesz mnie pytac. o bardziej zaawansowane rzyczy mozesz pytac profesjonalistow co uzywaja flashgeta |
Re: Adresy FTP
Cytat:
|
Masz 1.3 oj zle z Toba - ja na 1.4 lece juz ponad 4 miechy... ale
po co Ci do FlashGet`a FTP?? przeciez on nie tylko z FTP sciaga a po 2 on tylko wspomaga sciaganie!! Wiec nie rozumiem twojego pytania.... |
Cytat:
|
we FlashGecie jest taka opcja jak Eksplorator serwera - działa to jak zwykly klient FTP, a uruchamia sie poprzes nacisniecie F7 w oknie glownym programu, lub narzedzia -> eksplorator serwera
|
Cytat:
|
Ale tak czy siak nikt nie odpowiedzial na jego pytanie, a adresy ??
|
jeżeli mógłbyś sprecyzować określenie "ciekawych adresów" bedzie może łatwiej cokolwiek pomóc
chodzi Ci o soft, mp3, gry ? |
Cytat:
|
może szuka adresów serwerów ftp z muzyką w formacie mp3
|
Cytat:
Jak z mp3 to proponuje wejsc na www.nuta.pl i wpisać w wyszukiwarce nazwę dowolnego zepołu kliknąć szukaj i wyświetli się wtedy lista serwerów z danym utworem. Potem można skopiować adresy serwerów di programu FTP a dalej to już wiadomo co... |
ja tam chce soft i gry :)
|
Cytat:
może coś znajdziesz |
Cytat:
a wracając do tematu: Zamiast FlashGet polecam: do FTP: FlashFXP po polsku do ściągania z netu: Mass Downloader (jak ktoś ma działający numerek to niech na maila podeśle);p :cisza: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:26. |