![]() |
Cytat:
A tak swoją drogą to Alberto jest jeszcze lepsza, tylko droższa :buu: |
O kurcze.......
Jakby ktoś był w Płocku to zapraszam do Gemini. Moim zdaniem robią najlepszą pizzę. Ja uwielbiam Oniono : cebula, pieczarki, ser, przyprawy (palce lizać) :jem: |
no może troszke przesadziłem :)
jak coś nie wyjdzie to nie biore odpowiedzialności ..ale jak mój ojciec robi to jest genialna :) |
Cytat:
|
to jest na okolo 40cm/40cm
a wysokość dochodzi do 5cm |
Cytat:
Co do tuningu to świetna sprawa. Ja na Guseppe starłem jeszcze dodatkowo pół kostki sera. Mniam:) |
Re: Re: Re: Pizza
Cytat:
Wręcz bardzo małą, zatrudnia 2 osoby... I nikt ze znajomych i rodziny nie zna przepisu, nawet pracownicy jego pizzerii... Ciekawe, kiedy powie komuś ten jego przepis...? Przyznam, że robi super pizze... |
Witam!
co do pizzy, to moge powiedziec krotko: PizzaHut - dobra, ale za droga TelePizza - calkiem calkiem i cena OK pizza mrozona Ristorante - za cienkie ciasto, po dolozeniu swoich dodatkow moze byc :) pizza mrozona Guseppe - grube rewelacyjne ciasto, sporo dodatkow, po dolozeniu swoich - REWELACJA. ok 5 zl w Carrefour 550g swoja droga "tuning" pizzy mrozonej wychodzi calkiem niezle - warunek - trzeba piec w piekarniku :) |
Cytat:
|
ja nie wiem ... jak sie robi pizze ... moja mama wie ... sie spytam ... ale jak jest jakis forumowicz z Elbląga to pollecam TATOO pizza na podgornej 8)
|
Re: Re: Pizza
Cytat:
mój qzyn (chrzesny) ma pizzerie .. i przepisu na ciasto niezna .. nawet jego żona. powiedział .ze zapisze jej w testamencie nikt wczesniej sie nie dowie przepisu :) tajemnica pizzy tkwi w ciescie ... |
Re: Pizza
Cytat:
|
Cytat:
|
hmm podawałem juz na forum sprawdzony przepis mojego ojca ...
na pizze na grubym ciescie tzw. PAM super... poszukaj na forum w jakimś topicu |
poszukam w wolnej chwili - mam sprawdzony wielokrotnie przepis
w sumie za ok. 20 zł można zrobić pizze na 2 blachy do ciasta (brytfanki) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:12. |