![]() |
Komiksy..........Czytacie nie czytacie?? Co czytacie??
Ja swojego czasu to miałem fury komiksów.......
Teraz od czasu do czasu lubię poczytać, ale nie mam czasu. Ale swoją drogą NA NIC nie mam czasu :'( Kiedyś zaczytywałem się i miałem całę serie: Kajko i kokosza Tytusa Romka i A'tomka Jonek Jonka i kleks Thorgala (pokłony, kuźwa to jest arcydzieło) oraz inne ale te co wymieniłem to były najlepsze. Acha później wyszły jeszcze : Kajtek i koko, ale miełem tylko ze dwa odcinki... A wy co czytacie/czytaliście??? |
Komiksy - Mangi - Dragon Ball !!
na inne albo niemam pieniedzy albo czasu. |
Komiksy bardzo lubię czytać. Kiedyś miałem sporą ich kolekcję.
Tytus, Romek i Atomek. Kajko i Kokosz. Thorgal Daniken. Kleks Czarna róża. No i to co wychodziło w Świecie Młodych. |
Cytat:
|
ja nie czytam komiksow ... szkoda czasu wole poslenczec nad jakim czasopismem ... np CLICK!
|
Tak przy okazji.
Ostatnio wpadła mi w ręce cała płyta cd-rom z komiksami, więc odświeżyłem sobie trochę moje młode lata. |
Teraz już nie mam czasu, ale za szkolnych lat była to lektura obowiązkowa.
|
Mój czas na komiksy już minął...niestety...:(
Ale jeszcze posiadam niezłą kolekcję którą zbierałem za młodych lat: Moje ulubione to: DANIKEN - Bunt olbrzymów,Ladowanie w Andach,Planeta pod kontrola,Tajemnica piramidy,Walka o planete,Zaglada wielkiej wyspy. KAJKO i KOKOSZ -Cudowny lek,Dzien smiechaly,Festiwal czarownic,Mirmil w opalach,Na wczasach,Profesor Stokrotek,Rozprawa z Dajmiechem,Skarby Mirmila,Szkola latania,Szranki i konkury 1,Szranki i konkury 2,W krainie borostworów,Wielki turniej,Woje Mirmila,Zamach na Milusia,Zloty puchar 1,Zloty puchar 2. THORGAL - Aaricia,Alinoe,Czarna galeria,Gwiezdne dziecko,Klatka ,Korona Ogotaia,Kraina Qa,Lucznicy,Miasto zaginionego Boga ,Miedzy ziemia a swiatlem,Nad jeziorem bez dna,Niewidzialna Forteca ,Oczy Tanatloca,Pietno wygnancow,Ponad kraina cieni,Sloneczny miecz ,Strazniczka kluczy,Upadek Brek Zaritha,W krainie olbrzymów,Wilczyca ,Wladca Gór,Wyspa wsród lodów,Zdradzona czarodziejka. TYTUS ,ROMEK i ATOMEK - wszystkie części od 1 do 24 GUCEK I ROCH - Tajemniczy Rejs,Kurs na Półwysep York i te troszkę mniej znane jak: SZNINKEL, KAPITAN KLOSS ,SKRADZIONY SKARB. .................:) |
No no no !! Bardzo mnie to cieszy, że nie jestem sam....
Nigdy nie zapomnę jak mogłem przesiadywać przy Thorgalu, czy innym..... Te komiksy co są teraz to jakaś breja.... Zero klimatu. Tylko niektóre są ciekawe, ale i tak większość opiera się na praniu. Fabuła nie jest ważna tylko ilość bohaterów........:blee: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:08. |