![]() |
dobre kawały - poszukiwane!
Czy znacie jakieś dobre kawały???? Ja znam kilka ale nie zbyt fajnych:
Co to jest: 4 blondynki na skrzyżowaniu??? Odpowiedź: wieczność^_^ albo przychodzi 3 setne baby do lekarza, lekarz się pyta: -a gdzie reszta? 3 setne baby bierze telefon komórkowy i mówi: -OO7 zgłoś się :blee: |
chodzi o coś innego niż jest w CDRInfo na wesoło
|
http://www.b3d.ats.com.pl/joke/jokes_lista.php
i dział rpg->rózne http://www.darkinn.w3.pl dobre mocne texty ale wymagana podstawowe kumanie gier rpg / tych prawdziwych rpg a nie crpg bo to nie to samo/ moze być? |
Re: dobre kawały - poszukiwane!
Cytat:
Inaczej kawał nie ma sensu |
Co robią 4 blondynki szambie?
Za kupy. |
Cytat:
Czekają na walenie. :D ^_^ |
... no to jedźmy dalej
1. Szef każe blondynce posprzątać windę. A ona pyta - "Na wszystkich piętrach"? 2. Co robi blondynka na dachu wieżowca z bochenkiem chleba? Karmi helikoptery. 3. Jedna blondynka mówi do drugiej -"Patrz, martwa mewa" Druga patrzy w niebo i pyta - "Gdzie, gdzie?" |
A j sobie dam świński kawał: :blee:
Przychodi facet do agencji towarzyskiej i chce zamówić facetkę tylko by była ogolona na ekchm... pi---pie bo włosów on się jakoś brzydzi więc recepcionistka bierze od niego pieniądze i zaprasza go do pokoju nr. 24 facet wchodzi patrzy na łużku siedzi rozkraczona facetka ale z między nagami ma wielkie "AFRO" klijent oburzony mówi ale miała byś ogolona. Na to pani do uciech robi zaczyna machać rękoma w okolicach krocza i krzyczy: SIO MUCHY SIO ^_^ :blee: Nie wiem mi się podobało jeśli wam nie bo było takie jakie jest to napiszcie i skasuje tą odpowiedź jeśli podobało się znam jeszcze kilka !!! |
Cytat:
|
Cytat:
Mam propozycje, albo pisz wolniej abo czytaj co piszesz, bo skiepsciles caly dowcip, glupimi pomylkami i literowkami. to nie jest zaczepka |
W pociągu :wchodzi murzyn do przedziału,dziadek sie patrzy na niego i mówi:
-Co to już tunel? |
Re: Re: dobre kawały - poszukiwane!
Cytat:
A zokazji Świąt: Wchodzi klawisz do celi i mówi: Z okazji Świąt Wielkanocnych każdy z Was dostanie ode mnie po jajku -tym prętem^_^ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam!
Zagadka: Co ma ksiądz pod napletkiem? SEKRET MNICHA ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:09. |