![]() |
Kolejkowy -cd
Ilość załączników: 1
Na zdjęciu ja z Brzuszkowa na ubiegłorocznym Rajdzie kolejkowym.
:) |
z calym szacunkiem ale, dlaczego rozbiles to na dwa posty ?:o
|
rajd kolejkowy - ciekawie to brzmi:), a zdjęcie też przednie...
|
bo nie mogłem znaleźć zdjątka.A po opcji edytuj nie da sie juz nic dołączyć.
Może modom uda się zrobic z tego jednego posta?:) |
Cytat:
tak czy siak bardzo milo ze nam sie pokazales, ja chyba jednak czegos takiego nie uczynie :P |
Rajd Kolejkowy
Ilość załączników: 1
VI Buraczany Rajd Kolejkowy
W 120 lat po tym jak zbudowano buraczaną kolejkę z Gniezna, ekipa EKT w dniach 18-22 czerwca 2003 roku spotka się na Rajdzie Kolejkowym w Powidzu nad Jeziorem Powidzkim w ośrodku "Łazienki" przy ul. Kościelnej 1 (za rynkiem w prawo) i by zarezerwować sobie pokój (18 zł/doba, namiot ok. 8 zł) każdy musi zadzwonić w godzinach 21-22 do pana Piotra Kluczki (tel. (63) 277 61 97) dowolnego dnia, lecz tylko do 30 maja, a Ci bardziej wybredni do hotelu Bazar na tel. (63) 277 61 20; jak również wpłacić do dnia 1 czerwca kwotę 45 zł na konto Jacka Kownera 50 1140 2004 0000 3202 1114 9450, gdyż po tym terminie odpłatność wyniesie aż 50 złotych za wynajęcie pociągu parowego na trasie Gniezno - Anastazewo; a w przerwach pozwiedzamy Gniezno, pożeglujemy po jeziorze i zabawimy się na nocnej imprezie świętojańskiej (plus 8 zł), pamiętając, że wcześniej musimy poinformować wszystkich przyjaciół gdzie mają się wstawić w te Boże Ciało pozdrawiam Jacek Kowner, Łódź PS. www.gniezno.home.pl/informator/gkd.html#4 To już chyba XIV z kolei.Byłem na większości znich.Fajosko -jazda kolejkami wąskotorowymi,wieczorkiem ognicho,piwko,gitarka... WARTO Na zdjęciu ja z Brzyszkowa na ubiegłorocznym rajdzie kolejkowym w Rawie Mazowieckiej /co roku jest gdzie indziej/:) |
Kurcze! udało mi sie napisać to w jednym poście,ale już nie mogę skasowac tych dwóch częściaków
Moderzy -pomocy,bo bałagan sie zrobił /jak trwoga,to do Boga/:) |
Cytat:
|
A ty nie wiesz o tym że nie wolno z pociągu się tak wychylać, biedne muchy i komary też chcą żyć a nie kończyć żywot miedzy twoimi zębami^_^ :jem:
|
Brzuszek, dlaczego Brzuszkowa jest ładniejsza od Ciebie?^_^
|
Kurdę fajna impreza :jupi:
Ja zawsze marzyłem o wąskotorówce.:buu: |
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo śmieszne((
|
Cytat:
|
fantastyczny pomysł z tą kolejką na zabawę i spędzenie wolnego czasu
szkoda, że tak daleko mieszkam.... |
Cytat: