![]() |
Cytat:
Ale najlepsze jest to jak on sie wylaczy i nie chce sie wlaczyc... wtedy to mam stracha - dobrze ze mam sasiada elektryka :) |
Ja sobie przypominam, ze kiedys tez mialem male spiecie gdy zle podlaczylem takze wiatraczek ;) , ale skonczylo sie tylko na tym, ze komp sam sie wylaczyl. Mimo tego strachu takze sie najadlem :)
|
Re: Re: Re: Dostalem DVD.... dopiero
Cytat:
|
Dobrze ze serwis to lyknal :)
|
Re: Re: Dostalem DVD.... dopiero
Cytat:
|
Re: Dostalem DVD.... dopiero
Cytat:
|
Cytat:
|
hehe
powinieneś być dumny ze swojego podróżnika :) teraz wystaw na allegro za 1000zł i napisz ze PROSTO Z JAPONI :) |
Re: Dostalem DVD.... dopiero
Cytat:
|
Dostalem DVD.... dopiero
Nie wiem czy pamietacie ale kiedys napisalem topic ze spalil mi sie
DVD i CD-ROM po skoku napiecia w domu... CD-ROM gosc wymienil mi zaraz po tygodniu a DVD dostalem dopiero wczoraj :) - ale sprawne!!! Najlepsze w tym wszystkim jest to ze juz wychodzilem z siebie bo: -dzwonie do sklepu - gosc mowi ze poszedl do hurtowni -dzownie na hurtowni - a tam mowia ze poszlo do Toshiby -dalej nie dzwonilem - nie podali mi numeru :( Wiec czekalem i czekalem i czekalem... Wkoncu zaczelem dusic goscia gdzie moje DVD i co sie z nim dzieje - a on dalej ze jest w hurtowni a tamci dalej ze jest u Toshiby... Jakis czas dalem sobie spokoj - minelo z 3 tygodnie i znowu sie pytam: -gdzie moje DVD - a w hurtowi powiedzieli "wlasnie wrucilo od Toshiby, sprawne wiec w tygodniu bedzie u Pana" No to ja szczesliwy czekam te pare dni - wkoncu trafil do mnie wczoraj i tak z ciekawosci mu sie przyjzalem - a tam nalepka: "jakies tam krzaki (chodzi o chinskie czy japonskie) a na koncu napis ||Servis by Toshiba in Japan||" Myslalem ze padne ze smiechu... Jak myslicie dlaczego poszlo az do Japonii??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:44. |