![]() |
Witam!
Laser mam dla Ciebie rade... ogladaj wiecej MTV, VIVA, MCM itp to bedziesz znal wykonawcow utworow.. ewentualnie mozesz tez posluchac radia, gdzie mowia kto spiewa lub jest akurat playlista :) ps. zawsze mozesz na nas liczyc :) |
Cytat:
:P ;) :D :jupi: ^_^ ;p |
Ja tu tylko pomagam w potrzebie... :P ;) :P
|
ech wy tam niemacie o czym pisac tylko o kolejnym Clonie Britney S. ;p :blee: :D zeby tego bylo malo ktos tu wspomnial niejakiego pana "Wuskienskiego" tfu tfu to nazwisko dziala na moj komputer niz nazwa_pewnego_systemu_operacyjnego tfu tfu ;p wy naprawde chcecie mi nowy komputer zafundowac :P :cisza: :cisza:
ide sluchac iron maiden bo inaczej w nocy niezasne :jezyk: ech taki topic na swieta brawo brawo ;) |
Cytat:
|
Witam !
Wielkie Yoł dla Gorzałki !!! Dla zainteresowanych Kate Ryan - Desenchantee ;) Pozdro |
Leci na kszynke... ;)
|
Witam !
ERRATA - ona spiewa po FRANCUZku ale jest / brawo Gorzałka strzał w 10 / belgijka ;) teraz tylko utwór i jestesmy w domu ;) |
Moze chodzi Ci o Kate Ryan??? Ane ona jest belgijka...
|
Czodzi ci Alizee??? A może o Vanesse Paradise??? Weź coś zanuć to się zorientuje o co biega.:)
|
Poszukuje / znowu / :) wykonawcy i tytułu ....
Witam !
Ojj teraz bedzie trudno / chyba / chodzi mi o utwór spiewany przez pewną młodą francuzką wykonawczynie / z tego co pamietam chyba spiewała ten utwór w tfu tfu "jestem jaki jestem";) Licze na Was - jakby ktos przez przypadek ten kawałek posiadał to byłbym wdzieczny za załadowanie go na @ ;) THX |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:25. |