![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Sam o tym kiedys postwałem ;) http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...pozycja+w+menu |
Mam to ale nie wiem czy nie bylo tego od poczatku mozliwe ze to od clon`a bo mam go zainstalowanego.
|
Hmm...czemu ja nic nie wiedzialem o tej opcji???
|
sformatuj dysk
zainstaluj pewien sławny system napisz eject napisz eject -t to oczywiscie :) |
Cytat:
moze cos sie pomieszalo :blee: i ponowna instalka pomoze :glaszcze: bo jak Laser napisal taka opcja 'zamknij tacke' pojawia sie jak mi wiadomo wylacznie przy CloneCD |
O matko, jak bym sie musial schylac, to bym juz wogole kompa nie wlaczal ;)
Zartuje.. Komp stoi obok monitora, a nie pod biurkiem, dlatego wystarczy ze podniose reke do gory. Ale mi nie o to biega. Chce po prostu wiedziec, gdzie wlaczyc ta opcje. |
Cytat:
|
Witam!
a co nie chce Ci sie schylac leniu? |
Cytat:
|
Witam!
nie wiesz... a ja wiem: format c: ...sorry glupi zart :D |
Witam !
Opcja zamknij tacke pojawia sie jak masz zainstalowanego CloneCD |
Re: zamknij tacke...
Cytat:
|
zamknij tacke...
Witam!
Mam LG 8481b i Win 2000 Professional. Do dzisiaj, gdy klikalem prawym na ikone CD w "moj komputer" to mialem opcje "wysun" i "zamknij tacke" A dzis, zniklo mi zamykanie... zaznaczam, ze nic systemowego nie deinstalowalem, reinstalowalem i inne takie. Usunalem jedynie program "Dumeter", ale watpie zeby on mial cos z tym wspolnego. Oprocz tego przeprowadzilem defragmentacje dysku C: Wie ktos moze gdzie to spowrotem wlaczyc? I prosze, nie odpisujce mi, ze musze spowrotem dysk pofragmentowac :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:44. |