![]() |
Program do podkr
kiedyś na reklamie GIGABYTE widziałem program do podkręcania procesora i karty graf. Program nazywał się Easy Tune 4. Ma go może ktoś?
Pzdr. |
Re: Program do podkr
Cytat:
ftp://earth.balta.pl/pub/Sterowniki/...sytune_32g.zip lub ftp://ns.lech.kso.pl/pub/windows/drv...sytune_32g.zip poszukam jeszcze ;) UPDATE: ver. 4 znalazlem na eMule - waga: 10 MB |
|
Yankee_PL
nice JOB zajme sie tym :) ale jak mozna podkrecic k. graf. ? |
Tylko szkoda że nie działa ze wszystkimi plytami głównymi. A może zna ktoś podobny program, co by współpracował z innymi płytami (najlepiej (ECS)?
|
Re: Program do podkr
Cytat:
Pozdrawiam. |
Cytat:
co ruskie to ruskie ;p |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
2) kliknij 'Ustawienia testowe' 3) zaznacz 'Zastosuj te ustawienia...' ;) 4) Zastosuj :) ja do przetaktowania uzylem RivaTuner 1) 'Customize low level...' http://nvworld.ru/pics/sq4/image003.gif 2) wg zalaczonego obrazka ;) |
Witam !
Dzisiaj jak zaczałem krecic to komp nie wstał:( / i wcale mu sie nie dziwie - dałem mu 133 / 33 ;) przy standardowych 100 / 33 / |
Cytat:
Cytat:
Link z opisem i fotka fajny kolorek mam wiatraczka (mnie sie podoba) http://www.msi.com.tw/images/product...img/8866-T.jpg Moze tu zobaczysz ile by sie dalo ustawic>?< Bo Riva Tuner pokazuje cos takiego: Czekam na porady od speca;) |
ja specjalista, raczej nie, nie uwazam sie za takiego :cool:
tak jak widzisz ten granatowy pasek, to to jest 'bezpieczna strefa' na poczatek to mozesz ustawic Core na ok. 3/4 a pamieci na 2/3 dlugosci tego 'paska bezpieczenstwa' ;) |
Cytat:
Bedzie znaczna poprawa? A tak bezpieczna strefa to jest tak jak strefa przed spaleniem? |
Cytat:
co do strefy, to jesli ja przekroczymy to moga byc problemy ze stabilnoscia lub z poprawnoascia wyswietlania grafiki lub co gorsza moze nastapic uszkodzenie grafy ale trzymajac sie przed samym koncem tej strefy napewno jestesmy bezpieczni :) wiec nie ma co sie martwic :glaszcze: ja aktualnie mam Core: 175@205, pamieci: 166@185 (nie smiac sie, to tylko Gf2MX :D ) - wszystko chodzi bez zastrzezen :) |
Cytat:
GF 4MX 440 Prolinka.. Tak go wykręciłem że sówaków(tak sie pisze sówaków ??) zabrakło || || || || |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:31. |