![]() |
Gothic- Myslenie lepszy rozwój cech , fabuła,Interaktywnośc..MIDOZIO
DS- nawalanka w stylu DIABLO(no może bardziej skomplikowane) z dołączeniem postaci :) |
Re: Re: Dungeon Siege i Gothic
Cytat:
|
Ja Dungeon Siege troszkę skrytykuję - pod koniec zaczęła mi się nudzić - ciągle taka sama nawalanka - jak by rozgrywka była bardziej zróżnicowana jak w BG2 to byłaby super gra - a tak został lekki niedosyt
|
Re: Dungeon Siege i Gothic
Cytat:
|
Dungeon Siege i Gothic
Czy ktos moze mi powiedziec czy te dwie gry sa podobne i jak bardzo
|
Chromatron
Wpisz sobie chromatron w wyszukiwarce lub www.silverspaceship.com i posraraj sie nie wyrwac wszystkich włosów z głowy myslac nad ta zajefajna gra.
|
dungeon siege
Cytat:
Rowniez koncze, około 30 godzin grania ale mam nadzieje ze bedzie wiecej bo gra jest nie z tej ziemi. Microsoft zarobil pare punktow na moim rankingu shitu |
Cytat:
|
Polecam PREATORIANS ew. Europa uniwersalis hearts of iron (II wojna światowa)
|
Ja sobie odkurzylem Icewind Dale 2 i jak mnie wciagnelo...;)
Ale niestety..utklem :( Jesli ktos wie jak zdobyc "Miecz z Doliny Myrloch" w Smoczym Oku na 2 poziomie to bede szczesliwy :jupi: . Wszystkich wybilem, wszystko pozbieralem...i nie ma :blee: . I co z ta 2 dzwignia kolo oltarza Ssetha ? Czekam na pomoc :) |
Także grałem w Dungeon Siege naprawde polecam bo fajna gierka, lecz ostatnio miałem doczynienia z Gothic i szczerze mówiąc jest to najbardziej zarabiasta gierka w jaka gralem do tej pory wiec bardzo polecam.Mozesz zerknac na stronke to zobaczysz czy cie zainteresuje taka gierka. www.gothic-zone.prv.pl:cisza:
|
Cytat:
zwieksza szybkosc poruszania sie (kazdej istoty), czyli juz nie bedziesz szedl np. z vivec do balmory XX minut tylko X minut :) nastepny lewel dostajesz nie przy 10 punktach tylko przy 12... etc... ogulnie bez tego i kilku innych modow ja nie wlaczalem morrowinda... mody ktore wg. mnie uprzyjemniaja gre to: GIANTS A GOOD PLACE TO STAY no i adventurers mod... kiedys takie dodatki zasysalem z www.morrowindfiles.com co do gotica to zakupilem :) zanim dostal bym z innego zrodla to juz bym czasu niemial zeby zagrac... Cytat:
gildii zlodzieji jesli niemasz umiejetnosci 'pick pocket', ale zazwyczaj w pozniejszej czesci gry zadania jednej gildii beda wykluczac zadania innej... co do ksiegi kodow to musisz pogadac z 'sottilda' (southwall cornerclub) ehm.. czy jakos tak... (dawno nie gralem)... musisz miec u niej wystarczajaco wysoka reputacje, wtedy odda ci ksiazke.. przekup ja... :) inaczej sprawa wyglada jezeli jestes rowoczesnie w gildii zlodzieji i wojownikow, ale z pytania wniaskuje, ze tak niejest :) |
Cytat:
W 2k ten sam:) |
Cytat:
|
+++LeWaP+++ - ale duzo polecasz ;p mi to wyglada na
jakis ciekawy spis... odbierz PRV ;p |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:47. |