![]() |
Cytat:
|
:3msie:
Wielkie dzięki wszystkim za podpowiedzi. Faktycznie w Usługach (uruchomione procesy) była jeszcze uruchomiona usługa NERO-NET. Po jej "odhaczeniu" udało mi sie uruchomić NERO EXPRESS. Nie wiem dlaczego nie mogę przejść do tradycyjnego NERO.:( |
Re: Nero po Upgrade nie działa
Cytat:
Poza tym, starsze InCD niż 3 konfliktuje się z najnowszymi Nero, tak gdzieś wyczytałem. |
Witam !
A czy przeinstalowaes nero ?? Sprobuj - ja kiedys w szkole na winxp home tez taki komunika miałem ale jakos nero dalo sie odpalic;) |
Dzieki za podpowiedzi, ale to okienko mam odznaczone i niestety NERO nie działa.
|
Ilość załączników: 1
Jeżeli używasz Win XP to zrób tak jak na poniższym obrazku:
|
po pierwsze: chodzi chyba o wersje 5.5.10.20
po drugie: winda jest glupia - podobna sytuacje mialem z upgradem norton antivira 2003 (po resecie wyskakiwalo ze musze zresetowac system przed uruchomieniem, a odinstalowac nie moglem bo podobno norton byl uzywany a nie powinien byc !!!)- mi pomoglo kilkakrotne wylacznie wszystkiego co mialo nazwe norton w msconfigu i wlaczanie spowrotem po resecie. Robilem tak kilka razy, przelaczalem, wlaczalem, mieszale, ale pomoglo - wszystko w msconfigu, ale sporo zabawy. Sprobuj na przemian poprzelaczac wszystko co uzywa spawary - moze pomoze - mi cos takiego pomoglo. I nacisnij ctrl+alt+del i zobacz czy cos nieporzadanego ci w tle nie dziala przypadkiem. |
Nero po Upgrade nie działa
Upgradowałem NERO do wersji 5.5.20.10 i teraz dopiero sobie "narobiłem". Podczas uruchamiania NERO pojawia się komunikat:
"Another application is currently using the Windows burning engine (IMAPI). Please quit the other application and start Nero again". Pragnę nadmienić, iż używałem InCD, ale go wyłączyłem w msconfig - Uruchamianie. Poradźćie co z tym teraz zrobić? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:23. |