![]() |
Red Faction 2 jak przegrać?
Jak w temacie.
Clone XXL 2.0.1.4c nie wykrywa zabezpieczenia. Jednak kiedy chcem zrobić obraz to doczodzi do około 35% i staje(czyta 0.02x). Płyta jest nieznacznie porysowana ale wszystkie pliki kopiuje na dysk bez problemu. czyli to nie jest przyczyną. Nagrywarka LG 32x10x40x@40x12x40x Help ??? |
spróbuj to przegrać Alcoholem! Link do wersji ReTail jest na http://patrix.proboards12.com .
|
......
W Red Faction 2 wydaje mi się, że nie ma zabezpieczenia. JAk zgrasz an dysk normalnie i potem nagrasz to powinno działać, ale sprawdź najpierw na cd-rw. Powodzenia. :)
|
Próbowałem alcoholem, skopiowałem pliki i nagrałem na cdrw.
nie działa alcihol 120% 1.4.3 po rozpoczęciu robienia obrazu zawiesza się, a po skopiowaniu samych plików na cdrw wyskakuje komunikat o braku CD w napędzie.:buu: |
Cytat:
|
Tej kupy nawet niewarto przegrywać ||
|
Red Faction 2 nie posiada żadnego zabezpieczenia ale dla pewności w programie clonecd profiler usta brak/nieznane zabezpieczenie i tak jak to przegrasz to będzie działało. Tylko nie przegrywaj tego w locie bo mogą być problemy.;)
|
Red Faction 2 .....
.... a ja myśle że to nie jest kwestia zabezpieczeń i tego czy one tam są czy ich nie ma. ((
Wiecie w czym tkwi problem? Problem polega na tym że gościu ma gierkę z któregoś tam kopiowania i pewnie w między czasie wpakowało się kilka błędów ... i tyle. Moim skromnym zdaniem to jedyny powód . Uważam że dalsza dyskusja na ten temat nie ma najmniejszego sensu. See You ! ^_^ |
Sciagnolem to z netu dawno temu i z tego co moge powiedziec to ta giera nie ma ZADNEGO zabezpieczenia. Wnioskuje to po przeprowadzonym skanie na obrazach plyt jak i po braku jakiegokolwiek cracka ktory by umozliwial uruchomienie gry.
Jezeli obraz jest zly ( sciagniety z bledemi ) to nijak tego nie zobaczysz. Program do nagrywania grzecznie to wrzuci na plyte a potem o dziwo gra nie dziala. Wystarczy puscic surface skan w Nero i wtedy dopiero widac piekne czerwone kwadraciki na cd. Gdyby byl program do testowania obrazow plyt.... |
Testowani Imag-ów
Teoretycznie możesz załadować obraz na Virtuala i sprawdzić czy działa !
To nie problem. Wykorzystaj Virtuala z Clona czy Alkochola. See You. |
Gre PC , czy film to mozesz ale np jak sprawdzisz gre z PS2 ?
|
Cytat:
Sprawdzenie takich obrazow nie jest niestety możliwe. Po co się tak męczyć ??? Nie prościej kupić sobie gierke za jakieś 7 złoty i tyle ??? Masz wtedy pewność że działa a nawet gdyby było inaczej to masz goscia od którego kupiłeś. Pozdrowionka ....8) See You !!! |
Z netu sciagam ta gierke za free :P i to calkiem szybko ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
See You ... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:14. |