![]() |
Cytat:
a teraz sobie przypomniełem o tej grze i możliwe jest, że grając w nią teraz rozczarowałbym się. A co do gier, które wymieniłeś, to nie wiem czy by mi dobrze chodziły na moim sprzęcie (C433, 192Mb ram, GF2MX 64Mb). |
Witam!
zuk4u... ta gierka nie jest tego warta, aby tak jej szukac - zawiedzesz sie na grafice, a i sama gra nie jest zbyt wciagajaca... ogolnie lipa. Lepiej pograc w Battlefield 1942 lub SOF II ewentualnie Iron Storm lub Vietnam II osobiscie polecam Delta Force: Black Howk Down (jest zupelnie inna niz poprzednie DF) |
Cytat:
Zapomnialem jeszce dodac o tak "czarodziejskim" sofcie jakim jest hDc (Hack Direct Connect), to dopiero jest "dojarka" ale na krotka mete. Bardzo szybko namierzaja a wtedy, BAN !!! |
Moze sie niezbyt dokladnie wyrazilem:
DC++ nie na wszystkich hubach jest dozwolone wiec, jesli nie jedno to drugie :P |
Cytat:
|
a ja znalazlem to na eMule
archiwum RAR 380,11MB zrodla sa :) zuk4u, wrzucam ci emule-linka na priva ;) _____________________________________ UPDATE: UPS!!! ale wtopa, zle przeczytalem :buu: to nie mial byc Racer UPS ;p SORRY |
Cytat:
Hmm... wprowadzasz kolege w blad :P DC, DC++, oDC to sa tylko "klienci" do laczenia sie z tzw. hubami (serwerami). To w zasadzie jedna chwala roznia sie tylko troszke wygladem jak i mozliwosciami ale dzielaja w jednym i tym samym zakresie. To to samo jakbys napisal: "poszukaj na Kazaa ewentualnie KazaaLite". pOZDr... |
allegro
jak niebedzie dzisiaj to zajrzyj jutro :) |
DC ewentualnie DC++, jak tym nie znajdziesz to koniec :]
|
Redline
Witam!
Czy ktoś wie, czy można jeszcze skądś dostać grę Redline (nie Redline racer). Jest to gra z 1999r (FPP), której producentem jest Beyond Games. Szukałem na eMule, Kazaa, Imesh i nic :'( W sklepach nie mam nawet po co szukać. Czy ktoś ma jakiś pomysł ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:33. |