![]() |
Opis w polu "Temat dyskusji" (zmiana)
Ostatnio przyglądałem się opisom nowych topiców widocznym w polu "Opis Dyskusji". Porażką jest, gdy wchodzę na forum i kolejny temat to: "Problem z nagrywarką", "Problem z Nero", "Problem z Clone" itd. Przecież te opisy nic nie mówią. Apeluję o miłosierdzie dla modemowców. Myślę, że władza forum powinna reagować na tego typu przypadki.
Interesuje mnie, czy kogoś jeszcze denerwuje ta sytuacja. |
Witam !
Temat był juz poruszany kiedys bo to nie tylko czasami denerwuje ale takze utrudnia odszukanie takiego tematu za pomoca wyszukiwarki ! Ile razy zdarzało mi sie ze potykalem sie o topic "HEEEEEELLLLPPPP !" albo to samo w wersji polskiej:blee: Modemowcom chyba zalezy na tym zeby jak naszybciej oblookac o co chodzi - a jak jest temat który nic nie mówi a w tresci kolejny raz pytanie o Overburning 800 płyt no to ....:blee: Apeluje o rozsadek - nie kazdy ma w domu 1Mbps za 50PLN miesiecznie;) Pzodrawiam modemowców - trzymajcie sie wiem ze jest trudno ;) :3msie: ;) |
A może każdy użyszkodnik przed założeniem nowego tematu powinien kliknąć w przygotowane przez admina oświadczenie: korzystałem z opcji SZUKAJ ale niestety nie znalazłem rozwiązania dla mojego indywidualnego przypadku. 8)
|
opis dyskusji jest jak hasło reklamowe. Ma być jasne, przyciągające! :)
Troche pomysłowości by się co niektórym przydało ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mnie również bardzo irytuje sposób zadawania pytań.
Dobrze byłoby gbyby każdy forumowicz zadał sobie trochę trudu, żeby temat był jednoznaczny (przynajmniej wtedy można skorzystać z wyszukiwarki) |
Cytat:
Ja mam 128 / 128 kbps czyli 16/16KB/s - skuteczne za wytargowane 80PLN / hehe stargowałem ze 107PLN / ;) |
Cytat:
Ale myślę, że zmiany nie będzie, jeżeli admini nie będą reagowali na takie posty. Może każdorazowo widząc nowy "Problem z ..." powinni na PW prosic o zmianę tematu. |
hmmm ja mam 49/56 .. modem :)
|
jasut - wladza zostala skuteczne zastraszona i nie zwraca uwagi biednym uzytkownikom, nie probuje zawrocic kijem wisly i tak dalej - bo kazda taka proba konczyla sie burda, oskarzeniami o tlamszenie wolnosci, 'odchodzeniem' userow i tak dalej..
po drugie - gdyby wladza zmienaila takei posty (bo user nie moze zmienic tematu) i wysylala PW - to potrzeba by bylo 30 modow a nie 3 - co wywolaloby Apokalipse i apre innych nieszczesc (co sie dzialo kiedy pojawil sie 3 mod pewnie jeszcze pamietasz) wiec sprawa lezy w rekach CALEGO forum - zwracajcie uwage, pouczajcie, jesli ktos wyskoczy na was z morda (a bywaja takie przypadki) to bez wahania dostanie 'nara' i po klopocie |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Proponuję wszystkim na forum, aby reagowali na tego typu tematy. Chodzi o to, aby to forum było jak najbardziej przejrzyste. Nadmienię, że absolutnie nie ma być to ingerencja w treść topiców, chodzi tylko o jasne i czytelne określanie tematu. |
Ilość załączników: 1
Witam!
szczerze... kur**** mnie bierze jak widze cos takiego (obrazek ponizej) mam SDI wiec nie jest dla mnie problemem ladowanie stronek (tym bardziej, ze teraz uzywam Opery), ale wyobrazam sobie modemowcow - przykra sprawa :( w sumie to najwazniejsza rzecza jest przejrzystosc forum i jasnosc tematow - duzo latwiej i szybciej odpowiada sie na problem, ktory jest zarysowany w temacie. |
Dzięki w imieniu całej rzeszy modemowców. Rzeczywiście jest cała masa topiców które można by było ująć w jeden temat. Chcąc być w temacie trzeba by wszystkie je przejrzeć. A impulsy pyk, pyk, pyk. Ciapek skarży się, że ma 68 kbps za 50zł. Ja mam 56 kbps (teoretycznie) na modemie i płacę średnio 300 zł. I co ja mam powiedzieć? Chyba trylko to, że modem to przesr*** sprawa.
Pozdro od modemowców. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:55. |