Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Opis w polu "Temat dyskusji" (https://forum.cdrinfo.pl/f5/opis-polu-temat-dyskusji-20273/)

jasut 23.04.2003 13:43

Opis w polu "Temat dyskusji" (zmiana)

Ostatnio przyglądałem się opisom nowych topiców widocznym w polu "Opis Dyskusji". Porażką jest, gdy wchodzę na forum i kolejny temat to: "Problem z nagrywarką", "Problem z Nero", "Problem z Clone" itd. Przecież te opisy nic nie mówią. Apeluję o miłosierdzie dla modemowców. Myślę, że władza forum powinna reagować na tego typu przypadki.
Interesuje mnie, czy kogoś jeszcze denerwuje ta sytuacja.

Laser 23.04.2003 13:54

Witam !

Temat był juz poruszany kiedys bo to nie tylko czasami denerwuje ale takze utrudnia odszukanie takiego tematu za pomoca wyszukiwarki !

Ile razy zdarzało mi sie ze potykalem sie o topic "HEEEEEELLLLPPPP !" albo to samo w wersji polskiej:blee:

Modemowcom chyba zalezy na tym zeby jak naszybciej oblookac o co chodzi - a jak jest temat który nic nie mówi a w tresci kolejny raz pytanie o Overburning 800 płyt no to ....:blee:

Apeluje o rozsadek - nie kazdy ma w domu 1Mbps za 50PLN miesiecznie;)

Pzodrawiam modemowców - trzymajcie sie wiem ze jest trudno

;) :3msie: ;)

esem 23.04.2003 13:57

A może każdy użyszkodnik przed założeniem nowego tematu powinien kliknąć w przygotowane przez admina oświadczenie: korzystałem z opcji SZUKAJ ale niestety nie znalazłem rozwiązania dla mojego indywidualnego przypadku. 8)

CIAPEK 23.04.2003 13:58

opis dyskusji jest jak hasło reklamowe. Ma być jasne, przyciągające! :)

Troche pomysłowości by się co niektórym przydało ;)

kizio 23.04.2003 14:07

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
nie kazdy ma w domu 1Mbps za 50PLN miesiecznie;)
gdybym ja miał chociarz 512kbps to bym się cieszył!! Ja płace 75 zł za łącze bliskie 68kbps chociarz na umowie mam 128kpbs!

CIAPEK 23.04.2003 14:11

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
(...)Ja płace 75 zł za łącze bliskie 68kbps chociarz na umowie mam 128kpbs!
hehe, ja mam w umowie 68kbps (za 50 zł/miesięcznie), ale wyciągam góra 15-20 kbps (powtarzam: góra) przy ściąganiu danych plików. Czasem net wogóle szwankuje. Ale........... jade dalej! SURF....:)

para 23.04.2003 14:15

Mnie również bardzo irytuje sposób zadawania pytań.
Dobrze byłoby gbyby każdy forumowicz zadał sobie trochę trudu, żeby temat był jednoznaczny (przynajmniej wtedy można skorzystać z wyszukiwarki)

Laser 23.04.2003 14:28

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
gdybym ja miał chociarz 512kbps to bym się cieszył!! Ja płace 75 zł za łącze bliskie 68kbps chociarz na umowie mam 128kpbs!
Witam !

Ja mam 128 / 128 kbps czyli 16/16KB/s - skuteczne za wytargowane 80PLN / hehe stargowałem ze 107PLN / ;)

jasut 23.04.2003 15:54

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
opis dyskusji jest jak hasło reklamowe. Ma być jasne, przyciągające! :)

Troche pomysłowości by się co niektórym przydało ;)

Oj przydało, przydało.
Ale myślę, że zmiany nie będzie, jeżeli admini nie będą reagowali na takie posty. Może każdorazowo widząc nowy "Problem z ..." powinni na PW prosic o zmianę tematu.

mallow 23.04.2003 15:56

hmmm ja mam 49/56 .. modem :)

-Sid-The-Rat=> 23.04.2003 16:43

jasut - wladza zostala skuteczne zastraszona i nie zwraca uwagi biednym uzytkownikom, nie probuje zawrocic kijem wisly i tak dalej - bo kazda taka proba konczyla sie burda, oskarzeniami o tlamszenie wolnosci, 'odchodzeniem' userow i tak dalej..

po drugie - gdyby wladza zmienaila takei posty (bo user nie moze zmienic tematu) i wysylala PW - to potrzeba by bylo 30 modow a nie 3 - co wywolaloby Apokalipse i apre innych nieszczesc (co sie dzialo kiedy pojawil sie 3 mod pewnie jeszcze pamietasz)

wiec sprawa lezy w rekach CALEGO forum - zwracajcie uwage, pouczajcie, jesli ktos wyskoczy na was z morda (a bywaja takie przypadki) to bez wahania dostanie 'nara' i po klopocie

andrzejj9 23.04.2003 17:07

Cytat:

Laser napisa***322;(a)

Pzodrawiam modemowców - trzymajcie sie wiem ze jest trudno

;) :3msie: ;)

ehhh, dzieki :( no, ale moze juz niedlugo cos sie zmieni :glaszcze:

jasut 23.04.2003 19:17

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
jasut - wladza zostala skuteczne zastraszona i nie zwraca uwagi biednym uzytkownikom, nie probuje zawrocic kijem wisly i tak dalej - bo kazda taka proba konczyla sie burda, oskarzeniami o tlamszenie wolnosci, 'odchodzeniem' userow i tak dalej..
Obawiam się, że masz rację

Cytat:

po drugie - gdyby wladza zmienaila takei posty (bo user nie moze zmienic tematu) i wysylala PW - to potrzeba by bylo 30 modow a nie 3 - co wywolaloby Apokalipse i apre innych nieszczesc (co sie dzialo kiedy pojawil sie 3 mod pewnie jeszcze pamietasz)
Faktycznie nie mogę zmienić treści tego topicu i zastanawiam się dlaczego? Przecież edytując swój post opcja tematu dyskusji jest aktywna, a skoro ja założyłem tę dyskusję to może warto na to zezwolić. Są to bardzo luźne moje dywagacje, ale myślę, że można się nad tym zastanowić.:buu:

Cytat:

wiec sprawa lezy w rekach CALEGO forum - zwracajcie uwage, pouczajcie, jesli ktos wyskoczy na was z morda (a bywaja takie przypadki) to bez wahania dostanie 'nara' i po klopocie

Proponuję wszystkim na forum, aby reagowali na tego typu tematy. Chodzi o to, aby to forum było jak najbardziej przejrzyste. Nadmienię, że absolutnie nie ma być to ingerencja w treść topiców, chodzi tylko o jasne i czytelne określanie tematu.

Remix 23.04.2003 20:41

Ilość załączników: 1
Witam!

szczerze... kur**** mnie bierze jak widze cos takiego (obrazek ponizej)

mam SDI wiec nie jest dla mnie problemem ladowanie stronek (tym bardziej, ze teraz uzywam Opery), ale wyobrazam sobie modemowcow - przykra sprawa :(

w sumie to najwazniejsza rzecza jest przejrzystosc forum i jasnosc tematow - duzo latwiej i szybciej odpowiada sie na problem, ktory jest zarysowany w temacie.

echoo 24.04.2003 03:26

Dzięki w imieniu całej rzeszy modemowców. Rzeczywiście jest cała masa topiców które można by było ująć w jeden temat. Chcąc być w temacie trzeba by wszystkie je przejrzeć. A impulsy pyk, pyk, pyk. Ciapek skarży się, że ma 68 kbps za 50zł. Ja mam 56 kbps (teoretycznie) na modemie i płacę średnio 300 zł. I co ja mam powiedzieć? Chyba trylko to, że modem to przesr*** sprawa.
Pozdro od modemowców.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:55.